Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
9
Egy kapcsolatban a gyerekvállalás a legfontosabb kérdések egyike. Nyilván te annyira nem akarsz gyereket, de aki igen, annak ez sokat számít.
12/16 anonim válasza:
"és mivel állami kézbe kerültek a termékenységi klinikák"
SOk esetben valóban segít, de az sem mindig opció.
13/16 anonim válasza:
"és mivel állami kézbe kerültek a termékenységi klinikák"
egyrészt nem mindig segít, valamikor konkrétan a magyarországi törvények lehetetlenítik el (pl petesejt donáció nem jöhet bárhonnan, bármikor), másrészt annyira nem ingyenes az, mint amennyire a prospektusban írják (ha minden flottul megy, akkor is elpattintott az ember kb 1 milliót) és rengeteg idő, amit a hagyományos munkahellyel rendelkezők nem biztos, higy megengedhetnek maguknak.
14/16 anonim válasza:
Ahogy esetünkben is. 12 év kapcsolat után mentünk szét mikor az exem "próbaképpen" lefeküdt egy másik férfivel és vele "állítólag" azonnal teherbe esett. Ez egy igen durva arcon csapás volt a részéről, de legalább tudom mi motiválta. 2 év együttélés után a pasi elhagyta őket és most megkeresett, hogy még mindig szeret és szeretne folytatást. Én is szeretem, a kislány is nagyon édes, de mi is örökbe fogadhattunk volna gyereket, sőt fel is hozta lehetőségként, hogyha nem jönne össze közös gyerek akkor fogadjunk örökbe mert mindig is 2 gyereket tervezett.
15/16 A kérdező kommentje:
Hűha 14-es! Na és mik a terveid?
szept. 3. 09:43
16/16 anonim válasza:
Én irtó nagy hátba szúrásnak élném meg ha emiatt elhagynának. Még nem tartok ott, hogy azonnal aktuális legyen az életemben a gyerekvállalás, de nem tudom megérteni azokat az embereket, akik inkább a jövőbeli gyerek lehetőségét választják a már létező párjuk helyett, akinek megfogadták, hogy jóban-rosszban vele maradnak és együtt öregszenek meg. Nem arról van szó, hogy nem akarok gyereket, de ha választanom kellene aközött hogy 1) maradok a párommal egy szeretetteljes kapcsolatban annak ellenére hogy kiderül, hogy sosem lehet vérszerinti közös gyerekünk, vagy 2) elhagyom őt annak a lehetőségéért, hogy majd talán egyszer a jövőben valaki mással összejön a gyerek, hát, én nagyon egyértelműen az első opciót választanám. Viszont szívesen meghallgatok más véleményt, mert tényleg őszintén érdekel, hogy aki nem így gondolja az miért vallja azt, amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!