Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után újra összejönni?
15 év együtt töltött idő után jelenleg válófélben vagyunk.
Az a helyzet, hogy mindketten úgy érezzük, sem együtt, sem külön nem tudunk lenni, borzasztó. A válás már lemegy, jelenleg egy rosszabb időszakban vagyunk, valamiért mégis úgy érzem, fogjuk még egymást keresni. Dühös vagyok rá dolgok miatt, aztán mégis vele álmodom, és megmondom őszintén rengeteget gondolok a szexre vele... Egyszerűen rosszul vagyok már magamtól is, hogy ennyire nem tudok dönteni, vele vagy nélküle? Kikészít lelkileg ez...
Van itt olyan, aki hasonló helyzetben van/volt? Mik a tapasztalatok?
3 A túl nagy az fájdalmas.
Kérdésre: Lehet ebből még jó, ez majd kiderül. Ismerek olyanokat akik újra együtt vannak.
lehet hogy egy kis külön töltött idő segit átgondolni a dolgokat
ha benne is megvan h akar téged akkor visszépíthető
heveri körben úgy oldották meg h külön elnek de mégis együtt vannak van szex program a gyerek is azt látja h együtt mennek bárhova is de apa nem lakik ott - néha ott alszik de ált haza megy a lakásába - érdekes mert azóta sokkal jobb a kapcsoltuk
Ha annyira menthető lett volna, nem mentetek volna szét, nem jutottatok volna el a válásig.
De tegyük fel: újra összejöttök. Szerinted meglesz ugyanaz a bizalom? Ugyanaz az érzés? A szerelem? szeretet? (nem csak az emberi) Tudnátok egymásra ugyanúgy tekinteni? Az a bizalom visszajönne? Mert általában az emberek azért maradnak benne valamiben, mert hogy az elején milyen jó volt. Jajj most lehet rossz a kapcsolat de majd a másik “megváltozik” és várnak erre éveket, vagy ha úgy tetszik évtizedeket. Lehet ezt még húzni, de ha nem passzoltok nem passzoltok. Csak elmegy az életed. Jobb lenne szembe nézni a tényekkel. De ha így szeretnéd leélni az életed hát legyen, nem nekem ártasz vele. Én biztos új életet kezdenék és magamra fókuszálnék, hogy a jövőben egészséges emberi kapcsolatokat alakíthassak ki (akár szerelem terén).
15 év sok idő. Persze, hogy megszoktad őt és hogy az életed része. Meg kell gyászolni a kapcsolatot. De szembe kell nézned azzal, hogyha elindultatok a válás útján itt az ideje, hogy új szokásokat, életet alakíts ki csak ezúttal nélküle. Ha össze is jönnétek lehet egy ideig működne is.. és utána? Előjönnének a problémák, amiket mint látod nem tudtatok közösen megoldani. Úgyis te döntesz, de meg kellene tanulnod egyedül is lenni, nem úgy élni hogy mástól függ a boldogságod és ragaszkodsz a múlthoz. Persze ez a nehezebb út, az emberek nagy része nem tud egyedül lenni. Vagy visszamegy az exéhez vagy ugrik a következő kapcsolatba. Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!