Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után újra összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után újra összejönni?

Figyelt kérdés

15 év együtt töltött idő után jelenleg válófélben vagyunk.

Az a helyzet, hogy mindketten úgy érezzük, sem együtt, sem külön nem tudunk lenni, borzasztó. A válás már lemegy, jelenleg egy rosszabb időszakban vagyunk, valamiért mégis úgy érzem, fogjuk még egymást keresni. Dühös vagyok rá dolgok miatt, aztán mégis vele álmodom, és megmondom őszintén rengeteget gondolok a szexre vele... Egyszerűen rosszul vagyok már magamtól is, hogy ennyire nem tudok dönteni, vele vagy nélküle? Kikészít lelkileg ez...

Van itt olyan, aki hasonló helyzetben van/volt? Mik a tapasztalatok?

júl. 30. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon rossz ötlet.
júl. 30. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Rossz ötlet. Válás után tiltás törlés, ha nincs közös gyerek.
júl. 30. 18:53
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Full toxikus a kapcsolatotok,csak leépítitek egymást,nagyjából minden szar,de hát neki van a legnagyobb farka az eddigiek közül szóval csak nem kéne elengedni hogy aztán más nő élvezkedhessen rajta. Nagyjából ennyiről szól a sztori.
júl. 30. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

3 A túl nagy az fájdalmas.

Kérdésre: Lehet ebből még jó, ez majd kiderül. Ismerek olyanokat akik újra együtt vannak.

júl. 30. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy egy kis külön töltött idő segit átgondolni a dolgokat

ha benne is megvan h akar téged akkor visszépíthető

heveri körben úgy oldották meg h külön elnek de mégis együtt vannak van szex program a gyerek is azt látja h együtt mennek bárhova is de apa nem lakik ott - néha ott alszik de ált haza megy a lakásába - érdekes mert azóta sokkal jobb a kapcsoltuk

júl. 30. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban van ilyen bár ott egy gyerek is született a házasság alatt. A pár elvált és azóta is újra együtt vannak egyébként. Mármint mindenféle papír nélkül. Külön élnek de a férfi rengeteg időt tölt a nőnél ahol a gyerek is lakik. A családi rendezvényekre is együtt jönnek. És ha itt alszanak akkor simán elalszanak egy franciaágyon. Nekik bejött. De erre eddig sehol máshol nem láttam példát.
júl. 31. 07:20
 7/8 anonim válasza:

Ha annyira menthető lett volna, nem mentetek volna szét, nem jutottatok volna el a válásig.

De tegyük fel: újra összejöttök. Szerinted meglesz ugyanaz a bizalom? Ugyanaz az érzés? A szerelem? szeretet? (nem csak az emberi) Tudnátok egymásra ugyanúgy tekinteni? Az a bizalom visszajönne? Mert általában az emberek azért maradnak benne valamiben, mert hogy az elején milyen jó volt. Jajj most lehet rossz a kapcsolat de majd a másik “megváltozik” és várnak erre éveket, vagy ha úgy tetszik évtizedeket. Lehet ezt még húzni, de ha nem passzoltok nem passzoltok. Csak elmegy az életed. Jobb lenne szembe nézni a tényekkel. De ha így szeretnéd leélni az életed hát legyen, nem nekem ártasz vele. Én biztos új életet kezdenék és magamra fókuszálnék, hogy a jövőben egészséges emberi kapcsolatokat alakíthassak ki (akár szerelem terén).

15 év sok idő. Persze, hogy megszoktad őt és hogy az életed része. Meg kell gyászolni a kapcsolatot. De szembe kell nézned azzal, hogyha elindultatok a válás útján itt az ideje, hogy új szokásokat, életet alakíts ki csak ezúttal nélküle. Ha össze is jönnétek lehet egy ideig működne is.. és utána? Előjönnének a problémák, amiket mint látod nem tudtatok közösen megoldani. Úgyis te döntesz, de meg kellene tanulnod egyedül is lenni, nem úgy élni hogy mástól függ a boldogságod és ragaszkodsz a múlthoz. Persze ez a nehezebb út, az emberek nagy része nem tud egyedül lenni. Vagy visszamegy az exéhez vagy ugrik a következő kapcsolatba. Te tudod.

aug. 1. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka a sima válás. Általában mindkét félnek nehezen megy a kapcsolat megszakítása. Erről kevés szó esik, én se fárasztok vele senkit, de úgy, hogy sosem váltam, tudom, hogy ennél keményebb dolog aligha lehet az életben. Teljesen normális, amit érzel és sokáig fog még tartani.
aug. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!