Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után, volt olyan akinek a gyereke/gyerekei sokáig reménykedtek abban hogy anya-apa újra összejönnek?
Nálunk reménykedett a fiam (6 éves).Láthatáskor húzta össze a kezünket, kérlelte az apját,hogy éljen velünk.
Miután az apja bemutatta a nőjét (aki miatt váltunk), többet nem kérte.
A pszichologusok szerint egy gyerek nagyon sokáig, akar felnőtt koráig reménykedik titkon, akar tudat alatt ebben, még ha ki nem is mondja, vagy nem fogalmazódik meg benne....
Sajnos... Ilyen a gyermeki lélek...
4es, ilyenkor nem értem az apákat. Hogy-hogy nem szakadt meg a szíve.
Nekem egy férfi sem tudna olyan fontos vagy fontosabb lenni mint a gyerekem.
Akik írtatok, a gyermekeitek azóta lelkileg jól vannak? teljesen feldolgozták? én nagyon félek ettől
4-es vagyok.Nem dolgozta fel teljesen a fiam.Bevallom én sem.8 hónapja vagyunk külön.Mostanában az a kérdés hangzik el sokszor részéről,hogy anya, ugye xy-t (nő neve) is el fogja hagyni apa mint minket?
Az ex férjem menekült,mikor a gyerek az elején az összehozásunkkal próbálkozott.Most már ridegen reagál.
Kitartást Kérdező,mert az anyai szívnek ez nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!