Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha a párom öngyilko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom öngyilkos akar lenni?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, tavaly házasodtunk össze, van egy 2 èves kisfiúnk is. Az utóbbi 1 èvben tehàt kb a házasságunk után nagyon megromlott a viszonyunk ( sokat veszekszünk, nem èrzem olyan jól magam mellette, ès 2x is bebizonyosodott hogy megcsal de mindkétszer megbocsájtottam neki a gyerekre való tekintettel. De amikor harmadszorra kaptam rajta az már tényleg sok volt és kijelemtett hogy válni szeretnék. Napokig nem beszéltünk majd láttam hogy olyanokat nézeget a telefonjában hogy búcsúlevél, meg hogyan lehet gyorsan meghalni stb. És nen hiszem hogy csak riogatna mert hozzám nem jött oda ezzel meg találtam egy csomó gyógyszert amit eddig nem szedett és amikor megkérdeztem mire való teljesen ideges lett. Fogalmam sincs mit csináljak. Lehet tènyleg csak rám akar ilyeszteni de mi van ha mègsem? Akkor nekem kell èletem vègèig ezt a lelki terhet cipelnem. Arról ne is beszèljünk amit p a szüleitől kapnék ha megtudnák hogy a válás miatt lett öngyilkos. Meg hogy nézek majd később a gyerekem szemébe? Aki majd kérdezi hogy hol az apja? Mondjam azt neki hogy sajnálom kisfiam gyakorlatilag miattam nincs apád? Viszont az sem megoldás hogy vele maradok mert rájöttem hogy hiába próbálom összetartani a családot és újabb és újabb esélyt adni, ha folyton veszekedés van annak előbb utóbb a gyerek is kárát látja. Ilyen helyzetben szerintem jobb külön de békességben. Viszont ez miatt a dolog miatt nem merek szétmenni. Akármikor hozzámér rossz érzés fog el mert nem tudom nem e más nővel volt előtte. Már teljesen tanácstalan vagyok és nem tudom mit tegyek kihez forduljak...

2017. máj. 26. 17:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
3%
Szerintem valahogy próbáljátok meg beszelni a gyereketek érdekében is...de fontos hogy maradj nyugodtak ...ès bármit is mond őrizd meg a nyugalmat es ne kezd el vele kiabalni...próbáljátok megbeszélni hogy mert csalt meg...meg hogy tobbszor ne forduljon elo ilyesmi....elsősorban mégha nem is tudtok ugy kibékülni hogy eggyütt eljetek,probald lenyugtatni,bármennyire is dühös vagy rá,lht hogy komoly a helyzet ,de lhet hogy nem...mindenkepp próbálj vele beszelni,nyugtasd meg,hogy semmi értélme ennek,meg hogy már gyereketek is va...
2017. máj. 26. 17:51
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Ne vedd magadra a mártír szerepet, mert amit a drága párod csinál a leggusztustalanabb dolog, amit ember tehet a másikkal... Na meg a (többszöri) megcsalás..

"Arról ne is beszèljünk amit p a szüleitől kapnék ha megtudnák hogy a válás miatt lett öngyilkos."

Akkor menj és ölj le beszélgetni a szüleivel.. Előtte.. Akár együtt. Illetve add a tudtukra, és beszéljenek vele, elvégre az ő gyerekük, ők is felelőséggel tartoznak felé.

Szóval én beszélnék első körben a szüleivel, elmondanám a szitut, amit itt leírtál, és hogy részedről ennek vége, köszönhetően a fiuknak.

Zsarolással pedig nem lehet egy embert magaddal tartani, akkor sem, ha az a szerencsétlen megöli magát, ez van.

B verzió

HA pedig úgy látod, hogy a párod nem tér észhez a nyílt szembesítéstől és attól, hogy a szülei és az ő tudtára hozod a tényeket, hogy kénytelen legyen szembe nézni a sajt szarjával és végre ne féreg módjára viselkedjen, akkor én végső soron én kezdenék el az agyára menni, hogy ő akarjon tőlem elmenni... Elég tré egy mód, meg nem az én eszközöm, de így ha lassabban is, de hátha előbb-utóbb belátja, hogy ennek már vége.

Én minden esetre az A verziót eszközölném. Mondd el a szüleinek is, és utána beszéljetek vele. ( Így ha csinál is valamit, nem fogod magadra venni, hogy csak te tudtál róla- nem mintha tehetnél róla ha a másik ennyire nyomorék btw)

2017. máj. 26. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos ez nagyon nehéz helyzet.

Olyanokat nem írok, hogy üljetek le beszélni, próbáld megérteni, megkeresni a problémáit, mivel ha már kétszer megcsalt, és te kétszer megbocsátottál, akkor ott volt elég beszéd.

A gyermek miatt pedig nem szabad egy rossz kapcsolatban maradni, mert lehet, hogy rövidtávon jól jár vele a gyerek, de hosszútávon őt fogja a leginkább mérgezni az egész.

Hirtelen, csak az lehet a tanácsom, hogy hagyd el tényleg, maradj erős. Vedd fel a gyereket, ülj kocsiba, menj el a szüleihez, meséld el nekik így, legalább vázlatosan a helyzetet, ahogy nekünk leírtad. Mondd el nekik, hogy többször is megcsalt téged, nem is hiszed, hogy szeret már, nincs értelme az egésznek, mert megváltozott, de azt sem szeretnéd, hogy a "te kezeden száradjon a vére." - Veled nem hajlandó erről a témáról beszélni, keressék fel, próbáljanak hatni rá.

Költözz el ideiglenesen, vagy kérd meg, hogy költözzön el, és kezdj új életet.

Ha benned még a későbbiekben van annyi kitartás és megértés, akkor még az is előfordulhat, hogy olyan szinten erőt vesz magán, hogy érted és a gyermeketekért tényleg 180 fokos fordulatot vesz és helyrehozza a hibáit. Legalábbis megpróbálja. - De ehhez is az kell, hogy erős legyél, ne tágíts és ne maradj vele. Szerintem neki is ezzel teszel a legjobbat.

Ha pedig a változásra sem képes, akkor legalább tudod, hogy nem is szeretett soha igazán, hiszen meg sem próbáld küzdeni, már nem szeret, és jól tetted, hogy kiléptél ebből a kapcsolatból.

Ne dobd el magadtól az életed, egy olyan ember miatt, aki ezt meg sem érdemli. - Márpedig ha benne maradsz akaratod ellenére egy romlott kapcsolatban, akkor Te is ugyanúgy eldobod a saját életed, mint ahogy ő tervezi (?), csak kicsit másképpen.

Kitartást az elkövetkezendő hónapokhoz.

2017. máj. 26. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

A #2-es A verzióját teljes mértékben támogatom. Ezzel te mindent megtették.

Tényleg ne vedd fel a mártír szerepet.

A B verziót viszont nagyon rossz ötletnek tartom.

A pasival kozold, hogy semmilyen módon nem tancolhat hozzád vissza. Kizárólag a gyerekkel kapcsolatban fogtok csak találkozni.

2017. máj. 26. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

2es tökéletesen leírta, ennél én csak rosszabbul tudnám megfogalmazni.

a párod gusztustalanul viselkedik. ha öngyilkos lesz, az nem a te hibád. a szüleivel ülj le beszélni, ha ennyire tartasz a téves véleményüktől.

egyébként nagyon sajnálom a helyzeted, szurkolok, hogy sikerüljön belőle kilabalnod és találnod egy olya féfrit, aki megérdemel téged :)

2017. máj. 26. 18:30
 6/16 anonim válasza:
22%

Ülj le vele beszelni ..beszeljetek att ezt a dolgot ...ne bocsáss meg neki többször azert hogy megcsalt!!

De lekell ülnötök megbeszelni ezt a egészet hogy mi legyen

2017. máj. 26. 18:56
 7/16 Költőnő? ***** válasza:
67%
És akkor hogy fogsz a tükörbe vagy bki szemébe belenézni, ha gyáva módon megfutamodsz és az egész életed hazudmgsagban éled majd? Így hogy akarsz egészséges lelkű gyereket nevelni?
2017. máj. 26. 19:20
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

Nem lesz öngyilkos.

Aki az lett a közelemben nem nézegetett semmit a telefonján, és nem célozgatott rá.

Ha öngyilkos lesz , nem miattad.

Nem azt a terhet kel neked cipelned, hanem azt, hogy ezután jöhet a negyedik ötödik....

Mi bajod lesz neked abból, ha elvélsz egy jellemtelen alaktól?

A gyerekednek jobb lesz ebben a légkörben?

2017. máj. 26. 23:09
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

rád akarja kenni a felelősséget. Ő csalt meg, ő akkor nem gondolt arra hogy ez neked mennyire fáj? Miért nem gondolkodott akkor.

Nem éri meg tönkre tenni az életedet egy ilyen ember miatt és a gyermekedét sem.

2017. máj. 27. 14:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Aki szakmányban csalja a feleségét, az nem lesz öngyilkos!

Ócska, primitív színjáték, hogy még ő tüntesse fel magát áldozatnak.

Nem számíthatsz másra, mint hogy máskor is megcsal.

A fejed fölött elszáll az idő.

Mire kamasz lesz a gyereketek, addigra ő fog lelépni.

Add ki az útját, az ő hibájából ki fogják mondani a válást.

Ne zárd el tőle a gyereket, ha szépen bánik vele.

Ha vele maradsz, tönkremennek az idegeid, még több lesz a veszekedés, és a végén arra fog hivatkozni, hogy azért csalt meg, azért megy el, mert te egy hisztérika vagy!

Régi, ócska trükk!

2017. máj. 27. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!