Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom öngyilkos akar lenni?
Ne vedd magadra a mártír szerepet, mert amit a drága párod csinál a leggusztustalanabb dolog, amit ember tehet a másikkal... Na meg a (többszöri) megcsalás..
"Arról ne is beszèljünk amit p a szüleitől kapnék ha megtudnák hogy a válás miatt lett öngyilkos."
Akkor menj és ölj le beszélgetni a szüleivel.. Előtte.. Akár együtt. Illetve add a tudtukra, és beszéljenek vele, elvégre az ő gyerekük, ők is felelőséggel tartoznak felé.
Szóval én beszélnék első körben a szüleivel, elmondanám a szitut, amit itt leírtál, és hogy részedről ennek vége, köszönhetően a fiuknak.
Zsarolással pedig nem lehet egy embert magaddal tartani, akkor sem, ha az a szerencsétlen megöli magát, ez van.
B verzió
HA pedig úgy látod, hogy a párod nem tér észhez a nyílt szembesítéstől és attól, hogy a szülei és az ő tudtára hozod a tényeket, hogy kénytelen legyen szembe nézni a sajt szarjával és végre ne féreg módjára viselkedjen, akkor én végső soron én kezdenék el az agyára menni, hogy ő akarjon tőlem elmenni... Elég tré egy mód, meg nem az én eszközöm, de így ha lassabban is, de hátha előbb-utóbb belátja, hogy ennek már vége.
Én minden esetre az A verziót eszközölném. Mondd el a szüleinek is, és utána beszéljetek vele. ( Így ha csinál is valamit, nem fogod magadra venni, hogy csak te tudtál róla- nem mintha tehetnél róla ha a másik ennyire nyomorék btw)
Sajnos ez nagyon nehéz helyzet.
Olyanokat nem írok, hogy üljetek le beszélni, próbáld megérteni, megkeresni a problémáit, mivel ha már kétszer megcsalt, és te kétszer megbocsátottál, akkor ott volt elég beszéd.
A gyermek miatt pedig nem szabad egy rossz kapcsolatban maradni, mert lehet, hogy rövidtávon jól jár vele a gyerek, de hosszútávon őt fogja a leginkább mérgezni az egész.
Hirtelen, csak az lehet a tanácsom, hogy hagyd el tényleg, maradj erős. Vedd fel a gyereket, ülj kocsiba, menj el a szüleihez, meséld el nekik így, legalább vázlatosan a helyzetet, ahogy nekünk leírtad. Mondd el nekik, hogy többször is megcsalt téged, nem is hiszed, hogy szeret már, nincs értelme az egésznek, mert megváltozott, de azt sem szeretnéd, hogy a "te kezeden száradjon a vére." - Veled nem hajlandó erről a témáról beszélni, keressék fel, próbáljanak hatni rá.
Költözz el ideiglenesen, vagy kérd meg, hogy költözzön el, és kezdj új életet.
Ha benned még a későbbiekben van annyi kitartás és megértés, akkor még az is előfordulhat, hogy olyan szinten erőt vesz magán, hogy érted és a gyermeketekért tényleg 180 fokos fordulatot vesz és helyrehozza a hibáit. Legalábbis megpróbálja. - De ehhez is az kell, hogy erős legyél, ne tágíts és ne maradj vele. Szerintem neki is ezzel teszel a legjobbat.
Ha pedig a változásra sem képes, akkor legalább tudod, hogy nem is szeretett soha igazán, hiszen meg sem próbáld küzdeni, már nem szeret, és jól tetted, hogy kiléptél ebből a kapcsolatból.
Ne dobd el magadtól az életed, egy olyan ember miatt, aki ezt meg sem érdemli. - Márpedig ha benne maradsz akaratod ellenére egy romlott kapcsolatban, akkor Te is ugyanúgy eldobod a saját életed, mint ahogy ő tervezi (?), csak kicsit másképpen.
Kitartást az elkövetkezendő hónapokhoz.
A #2-es A verzióját teljes mértékben támogatom. Ezzel te mindent megtették.
Tényleg ne vedd fel a mártír szerepet.
A B verziót viszont nagyon rossz ötletnek tartom.
A pasival kozold, hogy semmilyen módon nem tancolhat hozzád vissza. Kizárólag a gyerekkel kapcsolatban fogtok csak találkozni.
2es tökéletesen leírta, ennél én csak rosszabbul tudnám megfogalmazni.
a párod gusztustalanul viselkedik. ha öngyilkos lesz, az nem a te hibád. a szüleivel ülj le beszélni, ha ennyire tartasz a téves véleményüktől.
egyébként nagyon sajnálom a helyzeted, szurkolok, hogy sikerüljön belőle kilabalnod és találnod egy olya féfrit, aki megérdemel téged :)
Ülj le vele beszelni ..beszeljetek att ezt a dolgot ...ne bocsáss meg neki többször azert hogy megcsalt!!
De lekell ülnötök megbeszelni ezt a egészet hogy mi legyen
Nem lesz öngyilkos.
Aki az lett a közelemben nem nézegetett semmit a telefonján, és nem célozgatott rá.
Ha öngyilkos lesz , nem miattad.
Nem azt a terhet kel neked cipelned, hanem azt, hogy ezután jöhet a negyedik ötödik....
Mi bajod lesz neked abból, ha elvélsz egy jellemtelen alaktól?
A gyerekednek jobb lesz ebben a légkörben?
rád akarja kenni a felelősséget. Ő csalt meg, ő akkor nem gondolt arra hogy ez neked mennyire fáj? Miért nem gondolkodott akkor.
Nem éri meg tönkre tenni az életedet egy ilyen ember miatt és a gyermekedét sem.
Aki szakmányban csalja a feleségét, az nem lesz öngyilkos!
Ócska, primitív színjáték, hogy még ő tüntesse fel magát áldozatnak.
Nem számíthatsz másra, mint hogy máskor is megcsal.
A fejed fölött elszáll az idő.
Mire kamasz lesz a gyereketek, addigra ő fog lelépni.
Add ki az útját, az ő hibájából ki fogják mondani a válást.
Ne zárd el tőle a gyereket, ha szépen bánik vele.
Ha vele maradsz, tönkremennek az idegeid, még több lesz a veszekedés, és a végén arra fog hivatkozni, hogy azért csalt meg, azért megy el, mert te egy hisztérika vagy!
Régi, ócska trükk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!