Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebböl bajom?
Férjemmel beadtunk a válást.
Ma sajnos hirtelen felindulásból felhívtam az állítólagos szeretőjét és sajnos elmondtam mindennek.Erre azt mondta hogy feljelent rágalmazásért!Tagadja a köztük lévő viszonyt.
Lehet ebből bármi bajom?ez miatt feljelenthet a rendőrségen?
Férjemnek elmondtam hogy mit tettem,és mondtam neki hogy a nőnek nincs bizonyítéka hogy mindennek elhordtam,erre a férjem azt mondta hogy mivel neki elmondtam így ő tud a csaj melett tanúskodni.
Holnap felhívom az ügyvédemet,neki is elmondom mi történt.
Csak most kicsit megijedtem,tudom hülyeséget csináltam
A nővel nincs semmi dolgod, kár hívogatnod. Csak magadat járatod le és jót röhögnek rajtad. Teljesen mindegy, hogy mennyire tette-vette magát a férjed előtt. A férjed ha nem akar, nem csal meg, elküldte volna a fenébe. Nem a nő fogadott neked örök hűséget, hanem a férjed.
Ignoráld, bírd ki valahogy amíg elváltok.
Ugy birom mikor ilyen esetkeben mindig a megcsalók, más esetekben a bántalmazók a nagy higgadtak és hidegfejjel manipulálnak bárkit ügyvédeket is. És mindig az áldozatok akik forrófejűek hirtelenek érzelmileg kikészülnek, és őket akarják kihozni nem beszámithatónak meg a stb.
Mint ami volt nemrég is bántalmazási ügy hogy még a nő lett megráncigálva.
Higgadtan sokkql hatékonyabb bárki. Próbálj lehüpni és hirtelen felindulásbol ne tegyél semmit mert arra is rászoktak menni hogy direkt provokálják a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!