Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebböl bajom?
Férjemmel beadtunk a válást.
Ma sajnos hirtelen felindulásból felhívtam az állítólagos szeretőjét és sajnos elmondtam mindennek.Erre azt mondta hogy feljelent rágalmazásért!Tagadja a köztük lévő viszonyt.
Lehet ebből bármi bajom?ez miatt feljelenthet a rendőrségen?
Férjemnek elmondtam hogy mit tettem,és mondtam neki hogy a nőnek nincs bizonyítéka hogy mindennek elhordtam,erre a férjem azt mondta hogy mivel neki elmondtam így ő tud a csaj melett tanúskodni.
Holnap felhívom az ügyvédemet,neki is elmondom mi történt.
Csak most kicsit megijedtem,tudom hülyeséget csináltam
Ne állj neki zaklatni és ennyiben marad. A rendőrség körbe fogja röhögni, ha bemegy azzal, hogy a pasinak a felesége, aki őt kezelgette felhívta és lekrvázta.
De azért tanulj belőle és ne tedd többet.
Tudom hogy hülyeséget csináltam,már megbántam.
Többet nem fogom keresni a csajt,de azért holnap felhívom az ügyvédemet!
Még olyan kérdésem lenne hogy sajnos a férjemmel sokat vitatkozunk,van két gyerek is és ma azt mondta úgyis övé lesznek a gyerekek mert van a veszekedésünkről felvétele.
Nem bántottam,nem mentem neki,csak csúnyán beszéltem vele még hangosan.ezért elvehetik tőlem a gyerekeket,illetve ő kaphatja meg?
Nagyon hülye voltam de nem tudok vele együtt élni amíg el nem válunk.de a ház közös így nem megyek ki belőle amíg le nem zárul a dolog.
Semmi nem lesz ebből. Ha van a veszekedésről felvétele a férjednek, akkor öngólt rugott, mert veszekedni nem lehet egyedül :D
Próbáld meg ignorálni a férjed. Semmit ne higgy el neki és ne is vegyél magadra. Csak ki akar idegileg készíteni.
Súlyos eset, mondhatom.
Nos, elmondom a valós kimenetet.
Ő nem jelent fel, te leszarod.
Nem történik semmi.
Tudom hogy csak idegileg ki akar csinálni!
Csúnyán beszéltem vele,megemelték a hangom az igaz.De nem mentem neki,nem ütöttem meg
Meg a gyerekeket sem bántottam.
Ez az eset után eldöntöttem hogy teljesen kizárom a férjemet,nem veszek róla tudomást.
Tudod azért hibáztatom a csajt mert ismerem,tudja hogy van két gyerekünk!ennek ellenére tette a férjemnek az agyát.
Persze a férjem is hibás nem is kicsit.tagadnak mind a ketten,csak már 1,5éve beszélnek róluk és elpattant a cérnám.
A férjet kizàrni sajnos nem okos dolog. Míg a vagyonközösség fennàll, muszàj bejàrnia a lakàsba. Szóval zàrcsere, stb, kizàrva.
Érd el, h ne akarjon odajàrni, az a legegyszerűbb megoldàs.
A nővel kàr foglalkozni, egy beszélő maszturbàtor mindössze.
A kizárást úgy gondoltam hogy a fejemből,tudatomból zárom ki
Nem pedig a házból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!