Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tehet ilyet?
Több mint 10 év házasság után válunk a feleségemmel. Sajnos nagyon megromlott kettőnk között a viszony, bár igyekszünk normálisan rendezni… Ez azért nehéz mert a hölgy sajnos teljesen kiismerhetetlen… van olyan nap amikor nem szól már hozzám, és van olyan nap amikor majdnem úgy viselkedik mintha nem történt volna semmi… A mai reggel is normálisan indult, viszont nem sokkal ezelőtt mondott egy olyat hogy én jövő héten gyakorlatilag öt napra menjek el a házból (amelynek én vagyok a többségi tulajdonosa)mert ő rendet akar tenni… Én mondtam hogy természetesen megoldható, de azért ez nem így működik hogy én öt napra gyakorlatilag ki vagyok rakva.
És utána mondta a kérdésemnek gyakorlatilag a lényegét: „akkor legfeljebb majd beszélek az ügyvéddel, és beadom a válópert, de úgyhogy azt nagyon megemlegeted… úgy fog majd jönni az idézés hogy azonnal fizesd ki a házat vagy elárverezik.”
Én erre visszakérdeztem: „ Képes lennél a gyermekeink feje fölül a házat elárvereztetni?” És erre gyakorlatilag csak egy gúnyos félmosoly volt a válasz… Ezután elindult a gyerekekkel programra.
Rosszul vagyok a gondolattól hogy egy ilyen nővel éltem hosszú évekig, és csak a gyermekeimért vagyok neki hálás. A kérdésemnek az lenne a lényege hogy valóban megtehet ilyet? Hogy úgy adja be a válópert hogy gyakorlatilag az idézésben föl leszek egyből szólítva hogy rendezzem a háznak a fennmaradó vételárát? Azét a házét amelyben ő is tulajdonos?
Nagyon sokat segítene hogyha kaphatnék objektív meglátásokat, pláne hogyha olyanoktól érkeznek akik voltak már hasonló helyzetben.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,még az 1 retard kollegán is jót derültem :D
Az öt napból kettőt ő sem lesz otthon, mert elmegy a gyerekekkel nyaralni.
Ma este későn de otthon leszek. Úgyhogy maximum a kedd-szerda érdekes. A holmimhoz hogyha hozzányúl akkor egyszerűen feljelentem tolvajlásért, a zárat pedig ha kicserélteti akkor pedig mivel én vagyok a többségi tulajdonos,simán ráhívom a rendőrséget.
Ma reggel azért felvilágosítottam hogy hiába ő az anya, azért a tulajdoni hányad nem azért lett kitalálva hogy csak úgy le lehessen szarni… Egyébként egyre inkább látom az arcán amit itt többen jeleztek hogy valamitől fél, valamitől fosik. Arra tudok csak gondolni hogy elkezdett matekozni, és habár jóval több pénzzel fog kiszállni ebből a buliból mint amennyivel belement(A nullánál minden több ugye), Most kezd rájönni hogy az közel sem lesz elég ahhoz hogy egy normális lakás tudjam venni. A családja hogy ugye írtam pénzzel nem támogatja, sőt még ő tartozik az anyámnak 1,5 millióval… Szóval szerintem most kezdi realizálni hogy mi vár még rá, és nyilván az is bassza a csőrét hogy én teljesen nyugodtan kezelem a helyzetet.
Köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat, az ügyvédre irányuló tanácsot is megfogadom, el is kezdtem keresgélni. Mindenkinek kívánom hogy ne kerüljön hasonló helyzetbe! Ha pedig abban van, akkor mihamarabbi megoldást kívánok neki is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!