Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tehet ilyet?
Több mint 10 év házasság után válunk a feleségemmel. Sajnos nagyon megromlott kettőnk között a viszony, bár igyekszünk normálisan rendezni… Ez azért nehéz mert a hölgy sajnos teljesen kiismerhetetlen… van olyan nap amikor nem szól már hozzám, és van olyan nap amikor majdnem úgy viselkedik mintha nem történt volna semmi… A mai reggel is normálisan indult, viszont nem sokkal ezelőtt mondott egy olyat hogy én jövő héten gyakorlatilag öt napra menjek el a házból (amelynek én vagyok a többségi tulajdonosa)mert ő rendet akar tenni… Én mondtam hogy természetesen megoldható, de azért ez nem így működik hogy én öt napra gyakorlatilag ki vagyok rakva.
És utána mondta a kérdésemnek gyakorlatilag a lényegét: „akkor legfeljebb majd beszélek az ügyvéddel, és beadom a válópert, de úgyhogy azt nagyon megemlegeted… úgy fog majd jönni az idézés hogy azonnal fizesd ki a házat vagy elárverezik.”
Én erre visszakérdeztem: „ Képes lennél a gyermekeink feje fölül a házat elárvereztetni?” És erre gyakorlatilag csak egy gúnyos félmosoly volt a válasz… Ezután elindult a gyerekekkel programra.
Rosszul vagyok a gondolattól hogy egy ilyen nővel éltem hosszú évekig, és csak a gyermekeimért vagyok neki hálás. A kérdésemnek az lenne a lényege hogy valóban megtehet ilyet? Hogy úgy adja be a válópert hogy gyakorlatilag az idézésben föl leszek egyből szólítva hogy rendezzem a háznak a fennmaradó vételárát? Azét a házét amelyben ő is tulajdonos?
Nagyon sokat segítene hogyha kaphatnék objektív meglátásokat, pláne hogyha olyanoktól érkeznek akik voltak már hasonló helyzetben.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akkor meg nyert ügyed van Kérdező.
A gyerekek meg nem az "ő gyerekei", hanem ugyanúgy a tiéd is, úgyhogy ha erre apellál, akkor nagyon megszívja, mivel te vagy a többségi tulajdonos a házban, veled maradnak a gyerekek, neki meg pápá!
Annyira nem vagyok retardált, mint te, vagy a minimálbéres kérdező, drága
#15-ös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!