Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A családsegítő szolgálatnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családsegítő szolgálatnál tudnak segíteni az alábbi ügyben?

Figyelt kérdés
Szülők váló félben vannak. Anya teljesen bekattant és el akarja tiltani apától a gyereket. Nincs rá semmi különösebb oka, jó apa, jó a kapcsolata a kislánnyal. Anya megbánta, hogy félrelépett és most úgy akar bosszút állni, amiért apa nem akar békülni, hogy a gyereket távol tartja tőle. Nem engedi, hogy találkozzanak, még telefonon sem beszélhetnek. Mit tehet az apa ilyen esetben? Ki tud neki segíteni, hogy láthassa a kislányt, amíg tart a bírósági per, anélkül, hogy erőszakkal kelljen elhoznia a gyereket?
2024. júl. 17. 22:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy nálunk is volt háború a válás során, de soha egyetlen alkalommal sem szabotáltam az apjukat, amikor jelentkezett, hogy elvinné őket. Annyit ellenőriztem minden alkalommal, hogy nem részeg-e, vagy nincs-e beállva. De egyszer sem jött értük megkérdőjelezhető állapotban ezért engedtem. Lehet ezt kulturáltan is kezelni. Amikot meg nem is áll fenn ilyen körülmény, csak egy féltékeny nő hisztikézik, akkor a jognak sokkal határozottabban kellene érvényesülnie. Mindössze azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben tehet-e bármit egy családsegítő, hogy elkerüljék a komolyabb balhékat. Kötelezhetik az anyát, hogy bizonyos időpontokban adja át a gyereket apának, amíg a bírósági végzést megkapják?
2024. júl. 20. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Totál off, de engem kissé meghökkentett, hogy apukánál felmerülhet, hogy piásan vagy beállva megy a gyerekeiért. Engem akkor jobban idegesítene, hogy mit művel, amikor ott vannak a gyerekek, de te nem látod...
2024. júl. 20. 14:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Már leszokott
2024. júl. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!