Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás általában jobban megviseli a férfiakat?
Nem csak egobajuk szokott lenni. Hogy mi az már hogy ott vannak hagyva vagy másik pasi jobb. Ónbizalmuk csökken le es átmennek hirtelen a legnagyobb pofázógép nárcik is egy picsogo kutyába mikor dobva vannak.
De nyeregben ujra áll a rend ugyanolyanok lesznek.
A pasiknak csak az egoja serul altalában.
A férfiaknak nem a feleségük hiányzik, a Tünde vagy a Kata, hanem egy meleg test. Ezért törnek össze.
Ki állítja össze a menüt? Ki szól, hogy fogyóban a Domestos? Ki intézi a gyerekeket? Ki szól, hogy anyádnak szülinapja lesz? Ki veszi meg neki az ajándékot? Kivel fognak szexelni?
Ha te csak egy ügyintéző vagy, akit néha rosszul megdugnak, te is felszabalnál, ha otthagynád ezt a poklot.
Én úgy látom, hogy igen, és ezt azok a kutatások is alátámasztják, amelyek kivétel nélkül azt találták, hogy a házasság a férfiaknak hatalmas előnyökkel jár, míg a nőknek inkább hátrányos ugyanazokat a szempontokat tekintve (testi-mentális egészség, szabadidő, státusz, elégedettség, várható élethossz stb.).
Pl. mikor az én szüleim elváltak, anyám sokkal nehezebb anyagi helyzetbe került, viszont ezt leszámítva hamar túllépett és kivirágzott, szebb lett, egészségesebb lett, kedvesebb lett stb. Mikor mentem apámhoz, ő meg élt a mocsokban, meg a kupiban ugyanis nem volt már, aki rendben tartsa a környezetét, nem mosták a ruháit, és ette a random szarokat, mert nem főzött magára. Engem is mindig fagyival, meg chipszel etetett. Ja, és miket vett magának? Új tv-t, játékok, anyám meg mindig strandra meg kirándulni vitt, szóval vele legalább voltak élmények, meg mindig megismertünk új családokat.
Szóval összeségében szerintem nagyobb csapás a férfiaknak.
Igen, bátran állíthatjuk. Én pl bele se merek gondolni, mi lenne velem az imádott párom nélkül.
65F
8
Általában a válásoknál szó nincs a párját imádó férjekről.
Szerencsések vagytok. Biztos sokat tettetek is érte.
Igen, így van. Az az igazság, hogy az erősebb nem valójában gyengébb. És bizony, a férfiaknak is vannak érzéseik, nekik is fáj a veszteség. A nők erősek, minden helyzetből fel tudnak állni. Egyik barátunk mesélte, hogy amikor elköltözött, hetekig csak feküdt, és a plafont bámulta. A neje meg már be is költöztette az utódját.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!