Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyukaként 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukaként 3 gyerekkel, megállapodhatok, mert senki más nem fogja elfogadni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Viszonylag hamar válás után 1,5 év jelenleg ismerkedek valakivel már néhány hónapja. Csak azokat a megjegyzéseket kapom hogy örüljek hogy elfogadja a gyerekeket (még nem ismerik őt úgy mint az anyukájuknak a barátja, csak ismerős) úgy terveztek válás után hogy sokáig szingli leszek, es ha nagyok lesznek majd van párkapcsolatom. Tényleg ennyire ritka és örülhetek hogy valaki elfogad 3 gyerekkel?
jún. 22. 19:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
81%

Akkor csak én vagyok más, örültem volna ha jutott volna kisgyerekes pasi.

Azt nagyon bántam hogy amikor megismertem a férjem a gyerekei már nagyok voltak, 16,18. Ha kicsik lettek volna én szívesen foglalkoztam volna velük.

jún. 23. 06:12
 32/35 anonim ***** válasza:
78%

De amúgy szerintem erre mondják h anyai ösztön.

A pasiknak meg ugye az nincs.

De legtöbb esetben anyagiak miatt nem akarnak gyerekes nőt. Sokan a párjukkal is sz@revőek. Akkor meg gyerekkel pláne.

Amúgy az én apám mikor megismerte anyámat, gyerekkel együtt vállalta, mert volt egy nővérem (vagyis van).

És soha nem volt gond abból ha kellett neki egy cipő, ruha, bármi. Ugyanúgy kapott ahogyan én.

De nekem ezt mondta is anyám hogy apám a azt szereti hogy nem sz@roskodik pedig a tesóm nem tőle van.

jún. 23. 06:17
 33/35 A kérdező kommentje:
Felreértettetek, nem a pasi mondta ezt nekem! Hanem a körülöttem lévők azonnal úgy állnak hozzá ha meghallják hogy randizok, hogy örüljek h valaki van nekem. Egyebkent neki is van 2 gyereke akit ő nevel, csak nagyobbak. Az enyemek 0-24es felügyeletet igenyelnek még hiszen ovis a 2 kicsi. A ferfi maximálisan elfogadja hiszen jó ideig ő is egyedül nevelte a gyermekeit. Nem gazdag és nem is csóro, teljesen normális, csak a környezet reakciója a furcsa nekem.
jún. 23. 09:33
 34/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha találtál egy kedves, tisztességes, vonzó embert, aki gyerekekkel együtt elfogad, az valóban ritka kincs, el lehet kezdeni örülni.

Ha viszont csak azért állapodnál meg vele, mert attól tartasz, hogy nem akad "jobb", akkor szerencsésebb lenne, ha megkímélnéd őt magatoktól.

jún. 23. 09:47
 35/35 anonim ***** válasza:
A külvilágra ne hallgass. Ha a randipartnereddel passzoltok és mivel szülő, tudja mivel jár az életed, akkor jó emberre leltél :)
jún. 27. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!