Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukaként 3 gyerekkel, megállapodhatok, mert senki más nem fogja elfogadni a gyerekeket?
Nagyon nem.
Ha te be is nyeled ezt a "másnak úgysem kellenél" dumát (ha ez a faszi száját bírta elhagyni), a gyerekeket akkor sem kellene betolni egy leértékelő köcsög alá egy ilyen kapcsolattal.
8
Neked az agyadra ment valami? Ja, amúgy azoknak a gyerekeknek van apjuk is. és nyugi, a három gyerekes apa ugyanúgy nem kapós.
"Edd meg amit kifőztél neveld fel a gyerekeket tisztességgel"
A gyerekeknek van apjuk is. Ketten hozták össze a 3 gyereket, közös felelősség. Még azt sem mondhatjuk, hogy becsúszott. Mert 1 ok, na de 3?
Ez a válaszoló is ékes bizonyítéka annak, hogy ioncikék belülről rohadnak és nagy ívben kerülni kell őket.
8!
Micsoda duma h senki nem akarja más gyerekét nevelni.
Képzeld, mi sem fogunk nevelni felnőtt férfiakat a jövőben!
Szépen megtanulnak gondoskodni magukról, mosni főzni takarítani FELELŐSSÉGET vállalni!
Nem a mamától, vagy a feleségtől kell elvárni ezeket a számotokra bonyolult dolgokat!
Ne neveled más gyerekét, hogyan is tennéd?
Alkalmatlan vagy és ezt érzed is belül!
8!
Téged elhagyott a feleség és esetleg vitte a gyerekeket is, és most fáj, hogy néha nagyszülőknél vannak a gyerekek amíg az exed hatalmasakat szexel, ahogy veled soha nem lehetett mert béna voltál az ágyban?
Pedig én is ezt tettem.
Elváltam és annyit szexeltem amennyit akartam!
Akkor tudtam meg végre hogy milyen a jó szex amikor elváltam.
Senkit nem zavart hogy gyerekem van, ne aggódj.
Ja és most meg férjem van, szóval még el is vettek feleségül gyerekkel, és nem alsókategóriás ember a férjem hanem diplomás, sportoló, + vállalkozó!
29
Érhető, amit írtál. Én sem jönnék össze gyerekes pasival, akárki is neveli a gyereket, de bizonyos kor felett, amikor mindkét félnek van már egy vagy több gyereke, ott azért kicsit más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!