Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülálló anyukaként 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukaként 3 gyerekkel, megállapodhatok, mert senki más nem fogja elfogadni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Viszonylag hamar válás után 1,5 év jelenleg ismerkedek valakivel már néhány hónapja. Csak azokat a megjegyzéseket kapom hogy örüljek hogy elfogadja a gyerekeket (még nem ismerik őt úgy mint az anyukájuknak a barátja, csak ismerős) úgy terveztek válás után hogy sokáig szingli leszek, es ha nagyok lesznek majd van párkapcsolatom. Tényleg ennyire ritka és örülhetek hogy valaki elfogad 3 gyerekkel?
jún. 22. 19:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon nem.

Ha te be is nyeled ezt a "másnak úgysem kellenél" dumát (ha ez a faszi száját bírta elhagyni), a gyerekeket akkor sem kellene betolni egy leértékelő köcsög alá egy ilyen kapcsolattal.

jún. 22. 21:42
 22/35 anonim ***** válasza:
78%

8

Neked az agyadra ment valami? Ja, amúgy azoknak a gyerekeknek van apjuk is. és nyugi, a három gyerekes apa ugyanúgy nem kapós.

jún. 22. 22:42
 23/35 anonim ***** válasza:
89%

"Edd meg amit kifőztél neveld fel a gyerekeket tisztességgel"

A gyerekeknek van apjuk is. Ketten hozták össze a 3 gyereket, közös felelősség. Még azt sem mondhatjuk, hogy becsúszott. Mert 1 ok, na de 3?

Ez a válaszoló is ékes bizonyítéka annak, hogy ioncikék belülről rohadnak és nagy ívben kerülni kell őket.

jún. 22. 22:46
 24/35 anonim ***** válasza:
55%
8 undorító a stílusod.
jún. 22. 22:52
 25/35 anonim ***** válasza:
72%
A pasi mondja, hogy örülj, hogy elfogadja a gyerekeket? Ha ő, akkor szabadulj meg tőle. Nem lesz jó vége. Ha ismerősök, akkor ne hallgass rájuk.
jún. 22. 23:08
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
Egyetertek a 25-os valaszoloval!!
jún. 22. 23:31
 27/35 anonim ***** válasza:
76%

8!

Micsoda duma h senki nem akarja más gyerekét nevelni.

Képzeld, mi sem fogunk nevelni felnőtt férfiakat a jövőben!

Szépen megtanulnak gondoskodni magukról, mosni főzni takarítani FELELŐSSÉGET vállalni!

Nem a mamától, vagy a feleségtől kell elvárni ezeket a számotokra bonyolult dolgokat!

Ne neveled más gyerekét, hogyan is tennéd?

Alkalmatlan vagy és ezt érzed is belül!

jún. 22. 23:40
 28/35 anonim ***** válasza:
49%

8!

Téged elhagyott a feleség és esetleg vitte a gyerekeket is, és most fáj, hogy néha nagyszülőknél vannak a gyerekek amíg az exed hatalmasakat szexel, ahogy veled soha nem lehetett mert béna voltál az ágyban?

Pedig én is ezt tettem.

Elváltam és annyit szexeltem amennyit akartam!

Akkor tudtam meg végre hogy milyen a jó szex amikor elváltam.

Senkit nem zavart hogy gyerekem van, ne aggódj.

Ja és most meg férjem van, szóval még el is vettek feleségül gyerekkel, és nem alsókategóriás ember a férjem hanem diplomás, sportoló, + vállalkozó!

jún. 22. 23:47
 29/35 anonim ***** válasza:
21%
Úgy kell berendezkedni hogy ha nem jön össze nem érjen váratlanul a szakítás. Én férfi szempontból mondom a magamét. Csajom az 5. randin árulta el hogy amúgy gyereke van, de nem ő nevelte hanem az apuka családja (az külön durva téma hogy miért de itt annyira nem releváns). Gondoltam ez időzített bomba de meglátjuk. Aztán apuka anyja (gyerek apai nagyanyja )meghalt, ez azért lényeges mert ténylegesen ő foglalkozott a kiskölyökkel. A szuperapa ekkor értesítette a csajom és úgy átadta neki mint holmi bukósisakot. Közben mi már ott tartottunk volna hogy komolyabb szintre lépünk... hát mit mondjak nem a gyerek volt a legnépszerűbb egyén a szememben hiába nem tehet róla. Összeköltözésnek még a terve is kukába rakva.... újratervezés hogy ebben a felállásban mire megyünk egymással. Engem kenyérre lehet kenni csip csup ügyekben de balek szerepet nem vállalok.
jún. 23. 01:18
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

29

Érhető, amit írtál. Én sem jönnék össze gyerekes pasival, akárki is neveli a gyereket, de bizonyos kor felett, amikor mindkét félnek van már egy vagy több gyereke, ott azért kicsit más a helyzet.

jún. 23. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!