Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukaként 3 gyerekkel, megállapodhatok, mert senki más nem fogja elfogadni a gyerekeket?
Gratulálok és bevallom kicsit irigykedek is, mert nekem 6 évvel a válás után "csak" 2 gyerekkel (egyik idén lett nagykorú, másik csak 7 éves) sem sikerült senkit találnom. Én mondjuk már fel is adtam.
A kérdésedre válaszolva, örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy.
Szerintem 12év alatt majd 80%os astatom, több, mint 30ezer vàlasszal.
Vélhetően a nagyja rendben volt.
2eském, csak kötekedni akarsz, vagy vàlaszolsz is?
Igen.
Más pasi gyerek olyan mint egy kövér alacsony férfi neked.
Szinte 0 az esélyed.
Sry de senki nem akarj más gyerekeit nevleni.
Pláne úgy hogy pl ő szingli volt a 20 30 éveiben és a hozzád hasonló csajok fél se néztek. Majd most mikor sry de benőtt a fejed lágya hirtelen ezek a pasik felértékelődnek.
Sry de ne várd hogy kapkodjanak utánad.
Edd meg amit kifőztél neveld fel a gyerekeket tisztességgel és miután már min 18+ mind kezdj el keresni pasit.
Addig meg dolgozz mert úgyse lesz időd másra és vegyél pl 3 különböző dildót tudod csináld magad.....
Azét a gyerekeknek jobb azt nem látni hogy anyuci mindig új kandurral lép le és ezért kell napköziben lenni vagy állandóan a nagyszülőkkel. Hogy te tudd magadat dugatni...
Hidd el tudni fogják a srácok, ha lányaid vannak nekik még hamarabb le fog esni hogy anyuci mit művel aztán el is tanulják szépen. A fiúk később fogják felfogni de nekik is le fog esni.
Szólva most jó pár év kézi munka és kész.
Addigra te is felnősz legalább.
9
Alapvetően egyetértek veled, de ez a stílus bicskanyitogató.
A kérdező nem tett semmi rosszat, nincs miért hibáztatni. Ettől függetlenül viszont nagyon szar helyzetben van, valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!