Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság elválni egy 40-es nőtől miután a fiatalságát neked adta?
Figyelt kérdés
jún. 17. 14:17
1/30 anonim válasza:
Manipulatív kérdés. Ilyennel nők szoktak érvelni. Ő is bármikor válhatott volna, ha annyira sajnálta volna tőled a fiatalságát!
2/30 anonim válasza:
Nem. Ha nem jó a kapcsolat, mindketten szenvednek benne, akkor nem, hiszen, mindkét fél idejét rabolja az erőltetett együttlét. Én nem gondolom, hogy akár 40 felett ne lehetne ismerkedni és boldog lenni újra.
3/30 A kérdező kommentje:
2
Láttad mennyi 40-en túli nő keres és nem talál? Tömeges jelenség.
Aztán persze már nem is keresnek.
jún. 17. 14:21
5/30 A kérdező kommentje:
Férfiaknak idősebb korban már sokkal könnyebb. Egyre több a nő.
Korábban halnak a férfiak.
jún. 17. 14:24
6/30 anonim válasza:
Elhiszem, hogy sok középkorú nő keresgél, habár amikor én kiírtam néhány ismerkedős kérdést 50 éves férfiként, nem tolongtak...
7/30 anonim válasza:
Ettől a "fiatalságát neki adta" kifejezéstől kiver víz. Ha olyan nagy áldozat volt neked vele lenni, miért nem váltak el?
N
8/30 A kérdező kommentje:
6
Online mindig több férfi próbál ismerkedni.
jún. 17. 14:36
10/30 A kérdező kommentje:
7
Pedig egy nőnek a fiatalsága nagy érték. Ha nem így lenne nem keresnének az idősebb férfiak is fiatalabb nőt. Egyáltalán nem mindegy kinek és hogyan adja magát egy nő fiatalon amíg még válogathat.
jún. 17. 14:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!