Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat adtok azoknak az ismerőseimnek, akik nem tudnának összejönni elvált nővel/férfival, mert szerintük aki elvált, annál gondok lehetnek?
Nő vagyok, ha elvált apáról van szó, abszolút igazat adok.
Egy átlagos(!) magyar anyának nagyon nyomós ok kell ahhoz, hogy inkább az egyedülálló anyaságot válassza, ami k*rva nehéz és kilátástalan tud lenni már akkor is, ha csak egy icipicit nem passzol minden szerencsésen. Olyat kellett tennie, úgy kellett viselkednie vagy olyan személyiségűnek kell lennie "apának", hogy annak megtapasztalását én inkább kihagynám...
Kérdés, hogy miért váltak el. Én nem hiszek a válásban. Minden kapcsolatban elmúlik a rózsaszín köd, a kémia. Sok ember ezt nem veszi tudomásul, és keres egy másikat. De ott is el fog múlni. Ha meg már gyerek is van, egyre bonyolultabb lesz a helyzet. Ismerek olyan nőt, aki már négyszer elvált, mert már nem volt szerelmes a férjébe. Te jó ég! Ez azért elég gyerekes, nem?
Persze elismerem, hogy vannak olyan helyzetek, amikor a válás a kisebbik rossz. Pl. bántalmazó kapcsolatban, vagy ha az illető szenvedélybeteg, nem jár el dolgozni, nálam ezek mindenképpen válóoknak számítanak.
Az, hogy elhidegültünk egymástól szerintem nem lehet indok. Akkor tőlem is el fog hidegülni. Egy kapcsolatért tenni kell. Folyamatosan. Ha nem törődtök egymással, akkor ki fog üresedni a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!