Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megélhetés miatt nem válni? Mert van gyerek es nem tudna egyedül boldogulni- erről mi a vėleményetek? Sokan vagytok így?
Nekem volt már szeretőm de dobtam.
Egyszer sem volt kiváncsi a gyerekemre , albérletben éltem arra várva hogy hajlandó legyen összeköltözni velünk.
Alaposan mellé fogtam .
Ő maradt a szüleivel, rengeteg kifogása volt, és persze másokkal töltötte a szabadidejét.
Nekem mindig azt mondta h ő milyen szegény stb, de eljárt haverokkal bulizni, aztán hónapok múlva rájöttem hogy nem akar semmit, hiszen mindig én hozom fel az összeköltözés témáját.
Ő konkrétan csak a f@cát akarta beletenni az egészbe, pedig kicsi volt neki.
Mégis meglepődött amikor megírtam neki hogy oké akkor legyen vége.
12 válasz
keményen fogalmazol, de sajnos egyet kell értsek veled. 20 éveimben el sem tudtam volna képzelni az életemet napi szex nélkül, mondhatni röptében a legyet. Amikor megismerkedtem a feleségemmel akkor néha szóvá is tette, hogy neki nincs erre igénye napi szinten. 30 éveinkben összeértünk, akkor mindketten kezdeményeztünk, született gyerekünk, jó volt minden. 2 gyerek születése kb 5-6 évre lefárasztott minket, volt szex, de teljesen rendszertelenül, fáradtak voltunk, nem ez volt a prioritás. 40+ a feleségemnek lenne igénye a szexre, nekem meg egyre kevésbé. Fizikálisan mindketten elhagytuk magunkat, a pandémia alatt nekikezdtem edzeni, ledobtam 20kg, sokkal jobb lett a keringésem az állóképességem. De kedvem nem lett szexelni, valószínűleg a hormonszint változás az oka. Jól meg vagyok a feleségemmel, szeretem, foglalkozunk egymással, de havi 2-3 szex van és annyi.
A szeretővel nagyon nagy kár lelépni.
Gondolj bele, ugyanolyan rossz lesz az is.
Sok esetben erre hivatkoznak, de szerintem is gyávaságra vall nem elválni, amennyiben elmérgesedett, helyrehozhatatlan a házasság.
Szerintem csak az anyagiak miatt nem válni kifogás. Sok elvált embert ismerek, akik megélnek, még ha az anyagi színvonaluk csökkent is (az én szüleim szintén elváltak).
Teljesen igazad van.
Nekem is itt a 7 éves lányom.
Van fűtés, meleg víz, ennivaló, ruha .
Én meg olyan képzésre járok most ami 600 ezer ft.
Nyaralni járunk, a lányomnak is mindene meg van.
Soha nem szállnék ki ebből a házasságból egy szerető kedvéért.
Nem megyek anyaotthonba, nem fog éhezni és fázni a lányom azért mert az anyja hülye.
Ráadásul egy idegen nem fogja szeretni a gyerekemet, de még egy fagyit sem fog soha megvenni neki.
Sőt szexuális zaklatás veszélyének sem teszem ki a lányomat. Hány ilyen történik….
Maradok a férjemmel, akkor is ha makacs a természete, mert legalább van közös célunk: a lányunk boldogsága!
A válás pártiak menjenek és váljanak el. Lehet náluk ez a családi norma. A környezetemben páran elváltak, de egyről sem tudok akinek hosszú távon megérte volna. A női ismerőseim kivirágoztak, sorozatrandik, átlagban pár év alatt 15-20pasival szexeltek. Kiélték magukat szexuálisan, most meg nem kellenek senkinek komolyra, csak a kujonoknak dugásra. A férfi ismerőseim meg beszorultak albérletbe vagy hazaköltöztek a szüleikhez, nő egyiknek sincs, de azt mondják hogy már nem is kell nekik. A gyerekek sínylik meg a legjobban, szinte mindben hagyott nyomot pszichésen, ez látszik is rajtuk.
El lehet válni ha akkora agresszíó van a két ember között. Szex miatt felesleges, a legnagyobb butaság. Felrúgod a családod, abban reménykedsz hogy a következővel minden rendben lesz, sőt a szex is csodálatos lesz... itt a mesekönyvet az esti szellő be is csukta.
Senki sem fogja feladni a biztosat a bizonytalanért.
Nem válok és nem lépek le egy pancserral .
A rossz tapasztalataimról könyvet írhatnék és csoda hogy találtam egy embert aki házasságot akart, gyereket, közös otthont.
Van egy két rossz napunk, de mi kitartunk egymás mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!