Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok az indokok, amik miatt válnátok kisgyerekes házasságban?
Nekem van gyerek, így már csak akkor válnék el, ha a gyerekek rovására menne a viselkedése.
Tehát például ha elém állna, hogy holnaptól pasizni akar, de diszkréten, akkor tőlem ok, nem örülnék neki, de nem válnék.
Bántalmazás, terror, megcsalás es a hasonló közhelyek.
Mindenképpen kényszerítő körülmény kéne nekem váláshoz, jókedvemből mert hu de mácsó a szomszedfiú nem válnék.
Akkor válnék ha rá vagyok arra kényszerítve.
De nálam sima szakítás is ugyanez. Nem szakítok soha addig amíg nem kényszerítenek arra akármilyen nem kívánt magatartással.
(3.voltam)
No vagyok.
Nalam a felrelepes, a bantalmazas, a szerhasznalat/barmilyen mas fuggoseg nem jatszik. O jobbra, en balra.
1-es: mi így voltunk/vagyunk, pont a példád szerint. Kicsit ki akarja élni magát a feleségem (20 év házasság és 4 gyerek után), hát hagyom neki, tudom jól, hogy lenyugszik majd (meg én is). Emiatt nem válok.
Volt viszont korábban olyan viselkedése hosszú távon, ami miatt komolyan fontolgattam a válást egy időben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!