Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás utáni rettegés??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás utáni rettegés??

Figyelt kérdés

10 évig voltam házas, 33 éves ferfi vagyok. A válásom oka, hogy nem éreztem jól magam. Mindig mindenről be kellett számolnom, semmit se tehettem, ilyenek.

Még a válás közepén járunk, elkoltoztem, a feleségem 2 hete még hívogatott, békülni akart.

Én elmondtam, hogy nem akarok, azután nem beszéltünk.

Ma hívott, hogy itt van a ház előtt, hozott egy doboznyi cuccot, a régi cuccaimat.

A lényeg, hogy a hivasara gyomorideg, félelem, remegés fogott el. Lementem a cuccokért és ahogy lehetett jöttem is vissza.

Mi ez ?? Mitől van ez ??

2024. márc. 10. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Tőle, szorongást érzel. Pszichológushoz fordulj.
2024. márc. 10. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

A sok éves terrorizálás talán.

Nekem is szakítás után kezdődtek a testi tünetek csak. Amikor valahogy lemegy az emberből a hharcra való készenléti állapot, hogy soha nem tudod mikor támad ezért egyfajta folyamatos keszenlét van. Szakítás/válás után már a tudat kezdi felfogni hogy a terror megszünt. Kicsit elengedheti magát a készenlétből, és akkor jönnek elő a felszínre a sérülések amiket okozott. Aztán a tudat érti mar hogy a terror elmúlt, a szervezet is szép lassan átáll majd a nyugalomra.

2024. márc. 10. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Terrorban éltél, félsz tőle. Puncit hajtogatott belőled és megdugott, nyilván képletesen szólva. A lényeg, hogy időre lesz szükséged amíg kihevered, a lényeg az, hogy felébredtél a 10 éves álomból.
2024. márc. 10. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Gondolj arra,hogy kihevered és 33 éves férfiként bőven újra tudod kezdeni az életed. Lesz majd családod is ha szeretnéd,csak legközelebb kevésbé terrorista nőt válassz.😁
2024. márc. 10. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak ez lehet. Az is lehet, hogy most érzed a realitását a szakításnak, hogy végleg vége, elhozta a cuccaidat is. Van akinél a lezajlott válás után jön elő ez az érzés. Akkor jön rá, hogy teljesen új élet kezdődik. Elmúlik. De ha mégsem, akkor tényleg beszélgess el róla egy pszichológussal.
2024. márc. 11. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Bántalmazó kapcsolat volt. Dolgoznod kellene ezzel pszichoterapeuta vezetésével, mert az ilyen nem múlik el nyomtalanul, másrészt valószínűleg vannak olyan gyerekkori traumáid, amik hajlamosítanak arra, hogy ilyen kapcsolataid legyenek. Amíg ezeket nem dolgozod ki önismereti munkával magadból, addig bármikor benne találhatod magad egy újabb ilyenben.
2024. márc. 17. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!