Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás utáni rettegés??
10 évig voltam házas, 33 éves ferfi vagyok. A válásom oka, hogy nem éreztem jól magam. Mindig mindenről be kellett számolnom, semmit se tehettem, ilyenek.
Még a válás közepén járunk, elkoltoztem, a feleségem 2 hete még hívogatott, békülni akart.
Én elmondtam, hogy nem akarok, azután nem beszéltünk.
Ma hívott, hogy itt van a ház előtt, hozott egy doboznyi cuccot, a régi cuccaimat.
A lényeg, hogy a hivasara gyomorideg, félelem, remegés fogott el. Lementem a cuccokért és ahogy lehetett jöttem is vissza.
Mi ez ?? Mitől van ez ??
A sok éves terrorizálás talán.
Nekem is szakítás után kezdődtek a testi tünetek csak. Amikor valahogy lemegy az emberből a hharcra való készenléti állapot, hogy soha nem tudod mikor támad ezért egyfajta folyamatos keszenlét van. Szakítás/válás után már a tudat kezdi felfogni hogy a terror megszünt. Kicsit elengedheti magát a készenlétből, és akkor jönnek elő a felszínre a sérülések amiket okozott. Aztán a tudat érti mar hogy a terror elmúlt, a szervezet is szép lassan átáll majd a nyugalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!