Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ordítozott velem a férjem 5percen keresztül le nem állt, egy hülyesség miatt. Kértem hogy halkabban mert a szomszédok meghallják, tök ciki, de nem hagyta abba míg ki nem orditozta magát. T.i ilyenkor elgondolkodnátok a váláson?
És akkor is ha ez csak ritkán fordul elő?
Hirtelen kezdett el kiabálni, megis ijedtem.
Kértem hogy a gyerekre tekinettel is halkabban hogy ne hallja szegény.
De folytatta.
Van egy ovit kezdő kisfiunk
Úgy éreztem legszívesebben hagynám az egészet.
Nyilván sokan mondanák hogy "csak ennyiért"
Szerintetek ez csak ennyi?
Mert mennyi kellene legyen?
Engem az érdekelne hogy
szerintetek mennyi fér bele a hazassagba, es mikor kell/kellene /vagy ideje /jó lenne stb azt mondani hogy jobb ha válunk
6# nem. Csak azért nem kezdtem el reszletezni mert ha benézne a gyakorikra-igaz nemnagyon szokott, de sose tudni/ ne jöjjön rá hogy róla van szó.
Mindenre szoktam gondolni.)
Ez történt: beszélgettünk, és kértem hogy fejtse ki mit ért az alatt hogy .. vmit mondott de nem érthetően , ezért mondtam hogy beszéljen már érthetőbben. Hogy direkt csinálta vagy sem de akkor meg halkan vmit mondott amire en megismeteltem amit épp hallottam es mondtam hogy érthetően mondja , ekkor a semmiből kiborult.
Nagyon meglepődtem, megis ijedtem hogy mi ez a hirtelen kiabálás, mit kell ilyenkor csinálni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!