Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartás lenne reális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartás lenne reális?

Figyelt kérdés
Az apa netto bére kb 380E Ft családi adókedvezmény nélkül. 3 gyerek van, SNI-sek, az apának van hitele (27E) és albérletet is fizetnie kell. Az anya bevétele a GYOD és a csp.
2024. febr. 23. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
SNI mit jelent ez a kifejezés?
2024. febr. 23. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy apja neve senki.
2024. febr. 23. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Vagy senkiházi
2024. febr. 23. 20:23
 14/17 anonim ***** válasza:
17%

amúgy az sni az nem ilyen “semmilyen betegség”? bocsi nem leszólni akarlak de volt egy jó haverunk aki snis és sose mondtam volna meg róla.

sajátos nevelési igény vagy mit jelent talán de javíts ki ha tévedek.

amúgymeg a bíróság szarik arra hogy éltek vagy haltok a gyerekekkel sajnos, ezzel nem tudsz mit tenni. a legjobb ha az apa normális és lehet vele egyezkedni, de gondolom szokásosan minél kevesebbet szánna a gyerekekre.

2024. febr. 23. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Sajátos nevelési igény. Nem betegség, bár van BNO kódja. Azt is elárulom, hogy mire a legnagyobbról kiderül, addigra a legkisebb megszületik, szóval ne ítélkezzünk. Bunkózni meg végképp felesleges. Szerencsére egyre kevésbé hátráltatja a normális életet, pláne megfelelő, időben elkezdett fejlesztés mellett.
2024. febr. 23. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
jol le lettem pontozva, de nem akartalak megbantani kerdezo! lenyeg igazabol szerintem az hogy bekesen probaljatok megegyezni. amint jon a birosag meg minden kerelmed szerintem szamithatsz arra hogy hatbatamad es a minimummal szurja ki a szemed de persze majd azt sem kapod idobe. remelem azert nem lesz ez, de ez a jellemzo sajnos
2024. febr. 23. 22:51
 17/17 anonim ***** válasza:
A hitele nem számít, a gyermekek tartása megelőzi.130-at simán megkaphatod.
2024. márc. 5. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!