Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a gyerek 2-3 éves korában váltak el: mennyiben volt köze a válásnak a gyerekhez? Bővebben lent.
00:45 vagyok
Bocsánat a személyes konklúziómat nem írtam le – hátha érdekes lehet.
A mi helyzetünk sajnos a saját őrültségem miatt, végül válással végződött (15 év házasság). Feleségem, még a válást követően is várt, várt, és várt reám, végül nagyon bölcsen úgy döntött, hogy még mielőtt megbolondulna, fölszámolta magában a kapcsolatunkat. Aztán egyszer csak, magamhoz tértem és nagyon radikálisan kiszórtam az életemből, mindent a mi ahhoz vezetett, hogy elváljunk. Részletekbe menően, hosszú oldalakon keresztül bocsánatot kértem. Ő megbocsátott – nyilván ezzel nem tudtam mindent kárpótolni az életében amit korábban tönkretettem. A kapcsolatunk annyiban mégis változott, hogy kölcsönös tisztelettel és egy megkülönböztetett figyelemmel vagyunk egymás felé, de teljesen külön élünk. Neki azóta sincs pasija, (pedig a legjobb nő a világon) csak a kisfiúnk és szemmel láthatólag kiegyensúlyozottan és a hétköznapok zaját leszámítva nyugodtan élnek. Nekem sincs senkim, mivel a további dicstelen cselekedeteimmel nem akartam szaporítani a férfitársadalom hitványabbik rétegének a tömegét, ezért én is viszonylag nyugodt és kiegyensúlyozott életet élek.
Itt tartunk most…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!