Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a gyerek 2-3 éves korában váltak el: mennyiben volt köze a válásnak a gyerekhez? Bővebben lent.
Tyű, ez nem semmi.Én azért vááltam el, mert már nem voltam hajlandó a nő ügyet elviselni tovább.
Ha van hova menned, és anyagilag sem jársz rosszabbul, akkor költözz el, és válj el.Neharagudj, de nem tudom erre azt mondani hogy házasság.Ha jól veszem ki a szavaidból külön kasszán vagytok.És a gyerekeknek sem vesz semmit sem?Mindent te fizetsz?
Akkor miért vagytok együtt?
Az az igazság, te is (mint sok más figyelmetlen nő) kifogtál egy linkóci ge*i pasit. Utálom az ilyen fajtát és nem is szültem volna az ilyennek gyereket soha.
Egy pasin látszik hogy milyen fajta. De mindegy, már félig-meddig tönkretetted az életedet azzal, hogy ő odacsinált neked két gyereket, így könnyen tud kihasználni, hülyének nézni.
Ha tisztaságmániás, AKKOR CSINÁLJA MEG Ő! De ne a te pénzeden! ha nagy agaz küldd ki, hogy csinálja meg!!!!
Ha nem csinálja, vegyél el tőle pénzt és hívj ki egy jóképű fűnyírót ő lenyírja!!! A fa*zom csinálná meg, tudod. Az ilyen pasik a legundorítóbbak. Na meg az, hogy nem nyúl a gyerekekhez. elvárásai vannak, de semmit nem tesz érte. Kihasználós sze*métláda.
Remélem nincs a neveden a hitel meg egyebek, ha válnál is, nem kellene utána is fizetned.
Ha tudsz költözz el tőle. Gondlom, neked sincs pénzed, mint majdnem minden nőnek.
Minden pasi ezt játssza el: csinál a nőnek gyereket-- a nő kiszolgáltatott lesz--és akkor már jól érzi magát, mert tönkretette a nő életét.
Te tudod, milyen anyagi helyzeted van. Én biztos, hogy bekeményítenék. Les*zarnám az igényeit, csinálja meg ő. a gyerekkel foglalkozz csak, az a lényeg. Jó lenne ha beszélnél vele, de szerintem sok értelme nem lenne.
Alap, ha ő igényli a takarítónőt, akkor fizesse ő! Mondd meg neki, hogy mostantól NEM LESZ TAKARÍTÓ, Ő FOG TAKARÍTANI VAGY AZ Ő PÉNZÉN.
Ha a szüleid támogatnak, jobb lenne a válás. Én ezt biztos nem tűrném.
Valóban külön kasszán vagyunk, és addig úgy-ahogy elvoltam belőle, de két gyerekkel már kevésbé, és az árak is egyre magasabbak, miközben a gyed-csp nem...Gyerekek a turiból öltöznek, mióta gyeden vagyok, én is, de a férjem még ezt is sokallja. :(
"Jelen van a gyerekek életében?" Hát pont az a probléma, hogy nincs jelen, a jó értelemben.
"nagyrészt velem fizetteti ki, a gyedből (!!). Ez egyébként úgy pontos, hogy havi 40 ezret kapok tőle, de abból 30-at elvisz a takarítónő, és mindent nekem kell fizetni, kaja- és gyerek költségeket, férjem fizeti a hitelt-rezsit"
Ezt nem értem.Kapsz tőle 40 ezret a takarítónőre és marad még tíz.Ehhez jön a te gyeded és csp-d,ami kb.50 vagyis marad 60 ezer kajára és gyerekekre,mivel a hitelt és rezsit kifizeti,ami kb.100 vagy több.Vagyis 140-t minimum költ rátok,te pedig 60-t magatokra.Ennél többöl más sem jön ki.
A hozzáállása a gyerekekhez valóban nem jó.Verni nagy hiba,itt már biztos nem tolerálnám tovább a dolgokat.A szülés kérdése tényleg érthetetlen,hogy minek kellett két gyerek,ha az elsőt is leszarta.Ha van hova költözz és menj!A láthatást pedig biztosítsd.
ilyen nő nem csoda h nem kell egy pasinak.. még h takarítónő!! az eszem megáll!! nem azt mondom h nem lenne néha nekem is jó,de h 30e-t költsek rá amit költhetnék a gyerekekre is!!
anyukám túl jó dolgod van!! van házatok,kerttel,férjed mindent fizet,még neked takarítónőt is,te meg elvárnád h ő takarítson,és még neked áll feljebb!!
én a helyedben nem nagyon ugrálnék,mert a végén még lecserél a takarítónőre!! nem kevés pénzt és bosszúságot spórolna meg :))
mondjuk a veréssel nem értek egyet,de lehet h inkább neked szánná,csak mivel jó nagy papucs,téged nem mer. bár sztem az sincs messze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!