Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválni akkor is, ha nem akarok?
Figyelt kérdés
A férjem válni akar, én is tudom, hogy hosszútávon ez lenne a legjobb megoldás, menthetetlen a kapcsolatunk, mégsem szeretnék elválni egyelőre a gyerekek miatt. Igen, tudom, hogy a gyerekeknek sem jó egy feszült vagy szeretetmentes családban élniük, de még nincsenek abban a korban, amikor felfoghatnák, hogy a válás nem a világvége. Bűntudatom van miattuk, és az is beletartozik, hogy eléggé félek az újrakezdéstől. Hogy törődjek bele, hogy ez ennyi volt és külön folytatjuk? Nyilván az idő segít majd, de valami tanács jól jönne, ami picit könnyítene rajtam most.2024. jan. 18. 12:58
12/17 anonim válasza:
11-az csak akkor segít,ha mindkét fél akarja.
13/17 anonim válasza:
Ha a házat nem akarja elfelezni akkor gondolom te maradsz benne a gyerekkel.
A gyereknek jobb lenne
Vagy az ö hazaban laktatok? -ha igen akkor elkepzelem ebbe ment a pemzetek nagy része felujitas stb aztan mehetsz semmivel ..? De ez csak kérdés.
Mi a helyzet a házzal?
A gyereknek ott kéne maradni es neked. Harcolj ezért, főleg hogy magadra hagy.
Es hány gyerekről van szó?
14/17 anonim válasza:
Elvalasztani úgyis elfognak ha nem akarod. Nyilván több idő a gyerek megosztás, vagyonmegosztás stb.ha nincs közös megegyezés
15/17 anonim válasza:
Hat ha a kozos tulajdonu hazban marad a kerdezo a gyerekekkel, akkor vagy kifizeti a ferjet belole, vagy gyerektartas fejeben lelakja a hazat. Magyarul a kovetkezo sok evben egy forintot nem fog kapni. De ha hitel van a hazon, erdemes lenne eladni, es kifizetni belole a hitelt.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen, a ház közös, és itt hagyná nekem, ahogy az utolsó válaszoló írja.
Tegnap beszéltünk egy nagyot, semmi szándék nem maradt benne bármit mentegetni, úgyhogy ez ennyi volt. Köszi a válaszokat
2024. jan. 20. 10:31
17/17 anonim válasza:
Köszi a lepontozást 13#voltam.
Sok sikert kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!