Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóperben el kell mondanom, hogy miért akarok elválni?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy azért ment tönkre a házasság, mert nagy ívben tett a gyerekére, hogy engem csak háztartási alkalmazottnak tekintett, a közös pénzt, mármint amiről tudtam, azt elköltötte úgy, hogy nem beszélte meg, hogy mire költsük. Hogy eltitkolta a fizetését.2022. máj. 16. 17:33
2/13 anonim válasza:
Nem, de nyugodtan megteheted. Ez a férjednek közlendő információ, de gondolom válás előtt milliószor hallotta.
3/13 A kérdező kommentje:
#1 nem, volt szeretője is. Hazudott akkor is, mikor kérdezett. Csak bizonyítani nem tudom.
2022. máj. 16. 17:41
4/13 anonim válasza:
Jólvan. Ha szeretője is volt, akkor okés.
5/13 anonim válasza:
#1: szerető nélkül is bőven elég ennyi a váláshoz.
Amúgy nem kell részletes indokolni, ha nem akarod, de ha akarod, akkor elmondhatod. A válást és a vagyonelosztást sem befolyásolja.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 elgondolkodtam, hogy én látom e furán, hogy ezek nekem nem férnek bele egy kapcsolatba.
2022. máj. 16. 18:06
7/13 anonim válasza:
Igen, csak te. Istennek tett esküt csak akkor lehet megszegni, ha félredug a másik fél.
8/13 anonim válasza:
6-os Nem látod furán, de a váláshoz az is elég ok, ha hangosan csukja az ajtót.
9/13 anonim válasza:
Az ilyen valláskárosultakkal ne foglalkozz. Ha a férjed bőven adott rá (bármi) okot, hogy nem voltál boldog mellette, senkinek nem tartozol magyarázattal. Egy életed van.
10/13 anonim válasza:
nem kell mondanod semmit. nem kíváncsiak a részletekre, ha megegyeztek mindenben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!