Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nagy" promótált esküvők után ha válás van, miért nincs agyon reklámozva egy szétmenés? Insta, facse, szipiszupi rongyrázás, váláskor is mehetne nem?!
A kérdező:
- vagy hülye
- vagy szándékosa értetlenkedik
- vagy egy nem túl közeli rokona/imserőse elvált, és most kiderült, de nem együttérez hanem megvan sértődve hogy nem szóltak neki.
Pont ellenkezőleg! Egy esküvőről egyszer raknak ki fotókat.
Egy válás előtt meg sokan akár évekig posztolgatnak rendszeresen a szívfájdalomról, megcsalásról, csalódàsról, magányról.
3. https://www.youtube.com/watch?v=2GydFrcbUbg Emiatt a videó miatt :D
Amúgy én annak a Sindey van de Boschnak vagy kinek láttam az esküvős élménybeszámolós videóját, 1 órás volt, később újra meg akartam nézni de leszedte, utánanéztem és el is váltak kb 2 év után :D Hát ez ilyen, az esküvős videóra szán egy órát csak az elmondására, a cikkhez meg elmondott max két mondatot, hogy ja elvátlunk de nagyon jóban vagyunk és jobb ez így... Házasodni menő elválni ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!