Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Az egyik veszekedésünk odáig fajult, hogy a feleségem pofon vágott. Soha nem ütöttem meg,de akkor alig tudtam visszafogni magam.2010. okt. 21. 20:51
11/13 anonim válasza:
Hááát én meg ismerek egy olyan házaspárt, ahol asszonyka veri az embert rendszeresen, igaz asszonyka 3x vastagabb az embernél.És most figyu:AZ EMBER EGY JÓLMENŐ VÁLLALKOZÓ!!!(és rendszeresen csalja az asszonyt)...valamiért mégsem akar elválni tőle.Pénz?HáZ?Talán...nem érti senki miért nem mennek külön.
12/13 anonim válasza:
"egyik veszekedésünk.."
ez senkinek nem tűnt fel, pedig nagyon lényeges lehet!
Amennyiben már tettlegességig fajul a dolog, akkor nem egymás érveire figyelte, hanem csak a düh, tehetetlenség dominál. Szeretetnek, tiszteletnek, megbecsülésnek vajon mennyi nyoma mutatkozik általában és vitában?
Nem egy pofon számít, hanem az előzmények, és a kompromisszum készség, ha még van olyan egyáltalán!
Remélem nincs igazam (ne is legyen), de ez olyan mint a súlyos rák betegség, nem lehet tudni mennyi van még nektek hátra, de más nagyon nem egészséges a dolog....
13/13 anonim válasza:
10:50
"Senkinek sem tűnt fel..." Olvasd el a 3. választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!