Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem valóban emiatt miatt válna?
Sziasztok,
A húszas éveink második felében vagyunk, én is, illetve a feleségem is.
A feleségem bejelentette, hogy válni szeretne tőlem, azonban nehezen értem meg az okokat, értem, hogy komolyan megbántottam, és csalódott bennem egy hosszú folyamat során, azonban számomra összességben ez mégsem "válóok" .
-Egy hónapja egy péntek este közös programunk lett volna, ő azonban belázasodott, ezért én hazavittem, majd részvettem a programon. Számára ez lett a válóok, mivel egyedül hagytam, és szerinte a barátaim válaszoltam helyette, szerinte sokadjára. Én ezt nem érzem fairnek, mert a valóságban maximum!! havi 1x találkozom a barátaimmal (miatta, korábban sokkal többet jártam ki, ezt tudja), szerintem ez gyerek nélkül, 25-26 évesen szerintem nem szabad, hogy teher legyen.
-Különösen rossz viszonyba került a szüleimmel, akik tiszteletlenek voltak vele. Azt mondja, hogy ez indította el a lejtőn. Ez igaz, azonban azt ő is elismerte, hogy minden alkalommal gondolkodás nélkül a feleségem oldalára álltam, egy komolyabb utóbbi sértődés után meg is mondta, hogy nyugodtabban vállal ezek után velem gyereket.
-Azt mondja, kihasználom, hiszen 2.5 éve csak ő főz. Ebben igaza van, de a kontextus szerintem árnyalja. Lelkes szakács voltam, ő jelentette ki, hogy nem hajlandó az én ételeim enni, majd fél évig a munkahelyéről ettünk minden nap, és amúgy is heti több alkalommal rendelünk. Majd 1 évig munkanélküli volt, miközben én 40 órában dolgoztam, és mellette egyetemre jártam, és eltartottam, mindent én fizettem, miközben a főzésen kívül minden más házimunkát én végzek otthon (mosok, takarítok, pakolok).
-Azt mondja nem vettem neki drága ajándékokat, miközben ő tényleg rohadt drága dolgokat vett nekem, és a fejemhez vágja negatív dologként, hogy spórolok, és részvényekbe fektetem a megtakarításom.
Ez igaz, gyakran többet költött ajándékokra, de olyankor is max 20-30%-al többről van szó, és közben én tartottam el pályakezdő egyetemistaként.
"A feleségem bejelentette, hogy válni szeretne tőlem"
Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor be fogja adni, és kész. El kell fogadnod a döntését.
Azt viszont ne hánytorgasd fel neki, hogy te tartottad el pályakezdő egyetemistaként.
Én nagyon meghallgatnám az ő oldalát is, van egy olyan érzésem, hogy elég máshogy látná ugyanezeket a dolgokat...
Nem tudjuk megmondani, neki/nektek mi 'elégséges' válóok, de majdnem mindegy. Úgy tűnik, hogy ő már nem boldog melletted, ha tényleg válni akar, sokat nem tehetsz.
Nézd, leírhatjuk neked, hogy (az egyoldalú beszámolód alapján) a feleséged válási szándéka nem elég indokolt, de mire mész vele? Pobt elég indok bármelyikőtök részéről, ha már nem akar a másikkal lenni 🤷♀️
Ha kapsz 10 olyan választ, hogy neked van igazad, akkor petíciót nyújtasz be nála, hogy téved és nem akarhat válni, vagy mi?
4) tudok még jó sok i dokot, kezdjük mondjuk a bántalmazó, kihasználó, vagy csak tiszteletlen partnerrel....
De jah, tudjuk, minden nő akkora céda, hogy csak farok miatt válik..hagyjuk már.
"Egy hónapja egy péntek este közös programunk lett volna, ő azonban belázasodott, ezért én hazavittem, majd részvettem a programon. Számára ez lett a válóok, mivel egyedül hagytam, és szerinte a barátaim válaszoltam helyette, szerinte sokadjára."
Én is kivágnálak, mint a szart.
Az én párom tabit adott és ellenőrizte, hogy lejjebb ment-e a lázam. Mert szeret és becsül!
Nagyon jól teszi, hogy beadja a válást! Üzenem neki, hogy nagyon okos és talál helyetted jobbat! 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!