Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Semmi előjel nélkül bejelentet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi előjel nélkül bejelentette a feleségem, hogy válni akar? Ismersz bárkit, akivel ez megtörtént?

Figyelt kérdés

Nem csaltam meg, tudomásom szerint nincs senkije vagy nagyon jól titkolja.

Nincs közös ház/lakás, nincs közös autó, nincs hitel. Ő nem akart. Utólag már tudom a kapcsolatunk első percétől kezdve a válásra készült.

Van egy gyermekünk, kizárólagos láthatást és gyerektartást akar.

2023. nov. 16. 16:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Kollégám vált pár éve, ő is csupa áldozatként állította be magát amikor lelépett az asszony. Közben meg mindenki tisztában volt vele, hogy nem volt éppen egy álom férj/szülő/ember. Tulajdonképpen mindenki azt mondta a háta mögött, hogy csoda, hogy eddig bírta a nő mellette.
2023. nov. 16. 21:41
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg nem is tudom.. Nem jutott eszedbe hogy megkerdezed mi az oka hogy el akar válni? Nem egy agysebeszet, ember....
2023. nov. 16. 22:04
 23/32 anonim ***** válasza:
83%
Amikor megkerdezted az okarol, mi volt a valasz?
2023. nov. 16. 22:09
 24/32 anonim ***** válasza:
78%

Sose kért meg, hogy valamit csinálj, máshogy csinálj?

Sose mondta, hogy magányos a kapcsolatban?

2023. nov. 16. 22:32
 25/32 anonim ***** válasza:
90%
AZért egy kapcsolatról elég sok mindent elárul, hogy az egyik fél válni akar (megcsalás, pia, erőszak, botrányok... nélkül), és ebből a másik fél semmit nem vett észre. Rohadt módon figyelhettetek egymásra és rengeteget beszélgethettetek. Ja, nem. Csak éltetek egymás mellett.
2023. nov. 17. 00:22
 26/32 anonim ***** válasza:
27%

Ha álom pasi lennél nem válna toleg az asszony csak ha nagyon rosszul bántal volna vele.

Szóval lehetsz jó fej ha nem tudsz szépen banni az asszonnyal ez van. Lehet lepontozni mert az az egy megy nektek ész nélkül

2023. nov. 20. 11:24
 27/32 anonim ***** válasza:
83%
#26 Milyen az álompasi, áruld már el nekem!? Hibái mindenkinek vannak, tökéletes ember a világon nincsen. Sőt, nincs olyan ember sem, akivel mindenki más kijön hosszútávon. Hiába tartja magát valaki jó társnak, ha a társának nem arra van szüksége, amit ő adni tud. A világ legjobb pasijai/nőjei is csalódnak olykor, tehát óriási baromság az a kifejezés, hogy "álompasi" vagy "álompár".
2023. nov. 20. 11:29
 28/32 anonim ***** válasza:
79%

#26 Neked meg az értelem nélküli baromság fröcsögése megy ész nélkül.

"Ha álom pasi lennél nem válna toleg az asszony csak ha nagyon rosszul bántal volna vele."

Először is, mint a 27 is írta olyan, hogy álom pasi/álom nő NINCS. Másodszor pedig az, hogy egy házasságban normálisan bánunk a másikkal, nem pedig "nagyon rosszul" az alap! Bakker, ehhez még csak nem is kell semmiféle szuper pasinak/nőnek lenned. Ha valakivel szarul bánsz még jó h idővel otthagy, nincs ebben semmi meglepő.

2023. nov. 20. 13:59
 29/32 anonim ***** válasza:
25%

28 szerintem meg te frocsogsz ész nélkül.

Letezik olyan kepzeld el hogy vkinek te vagy az álom párja mert szepen bánsz vele.

Nem ertitek a lényeget kár volt segitenem mert ha nem vagytok kepesek felfogni akkor meg en vagyok a hibás. Nem magyarázok maradjatok a szarba kit érdekel

2023. nov. 21. 13:42
 30/32 anonim ***** válasza:
74%

#29 Milyen szarról beszélsz? Nekem harmonikus kapcsolatom van 9 éve 😀

Még mindig nem fogod fel, hogy tökéletes nem létezik. Olyan létezik, hogy ideális, mert a két fél tud alkalmazkodni egymáshoz és kölcsönösen megbecsülik egymást. De tökéletes meg álompár nem létezik, fogd már fel!

2023. nov. 21. 14:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!