Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire zavar/na titeket, ha a párotoknak van egy ex felesége és tőle egy fia?
Érdekes, a 10-es férfikent soha többet nem kezd férfikent elvált gyerekes nővel, de ha egy nő nem akar elvált, gyerekes pasival kezdeni akkor az tuti azért van, mert irányítani akarja.
Nem csak szűz gyerektelen férfiak vannak.
Olyan erdekes, mindig az a kerdes, hogy a gyerektelen miert valaszt maganak apukat/anyukat. En inkabb azt a kerdest tennem fel, hogy az apuka/anyuka miert valaszt gyerektelen part? Miert nem olyat akinek szinten van gyereke?
A ferjemnek van egy fia, 8 eves elmult, 5 eves volt amikor az eletukbe csatlakoztam. Magaval a gyerek letevel nincs problemam, a viselkedese hagy kivanni valot maga utan, de azzal nem tudok mit csinalni. Az anyjaval miota van parja, vele sincs baj. Termeszetesen voltak, de le lettek zongorazva hamar.
Ahogy itt olvasgatok, az elvalt apuka es gyerektelen no kapcsolatokban az a problema, hogy az apak tobbsege elvarja, hogy lathatasok idejen a parja mosson-fozzon-takaritson a gyerekre, mert megiscsak o a no a haznal (sicc) de raszolni mar nem szolhat a gyerekre, mert semmi koze hozza/ne szoljon bele/nem o az anyja.
Nem normális. A páromnak van 2 fia, egyszer nem zavart. Így ismertem meg, van előélete, velw jár, így mentem bele a kapcsolatba. A párod ezt nem gondolta végig, amikor "vállalta" a veled való kapcsolatot.
Nincs ezzel baj, csak akkor nem vagytok egymáshoz valóak, neki egy gyerektelen szingli kell.
El kell engednetek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!