Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre kivihetem a gyereket válás után? Lenne ott bejelentett munkám (tisztességes)
21,Legyünk tárgyilagosak.
Ha egy apa akarja nevelni a gyereket, és megteremti ehhez a körülményeket, akkor a bíróság már eleve úgy rendezte volna a dolgokat.
Az más kérdés, hogy minimális az az elvált férfi, aki tényleg kompetens és akar is szingli szülő lenni.
Általában a legtöbb pasi (tisztelet a kivételnek) azért harcol, hogy minbél inkább megússza az egészet, kevesebb gyerektartást fizessen, és általában nem szeretné ha a gyerek mandulagyulladásához neki kellene felkelni hajnal 3kor.
Egy ilyen külföldre költözéses dolognál a kardozás sokkal inkább az ex szakmai szabotálásáról szól, nem a gyerek érdekeiről.
22-akkor a bíróság már eleve úgy rendezte volna a dolgokat.
Itt mire gondolsz konkrétan? Az osztott felügyelet nem erre utal? A legritkabb esetben ítéli a bíróság az apának a gyereket.
Nagyon csúnya általánosítás, amit írsz.
Osztott elhelyezés szerintem nem lenne ha a gyerek alig 3 éves. De ez csak saját vélemény, nemigazán tudom . ?
Nem akarnék kiszúrni az apával, de egyszerűen albérletet fizetni +gyereket eltartani itt nagyon nehezen jönnénk ki anyagilag.
Külföld már bejárt út, ott vannak lehetőségeim -egy jobb életre.
És tudom nekem kellene elköltözöni-
Hitel nincs szerencsére, viszont nekem kb.0ról kellene kezdeni, segítség nélkül, ezért külföld lenne a legjobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!