Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve mentünk külön az édesanyával. Félrevezetett, hogy védekezik, így kerültem ebbe a helyzetbe. Elmúlt pár évben mindent félretettem a fiamért, de nem látom már értelmét. Milyen új életet kezdeni és hátrahagyni a gyerekeket?
mindenkinek más..
fókuszálj a helyzet pozitiv kimenetelére, és legyél kevesebbet a negativ tartományban..
lásd magad előtt amit szeretnél,és minden erőddel és energiáddal éld az életed tedd a dolgodat, és hagyd fel az aggódalmaskodást és minden rendben lesz..
Engem apám elhagyott amikor 10 éves voltam. 26 vagyok és jelenleg is azon dolgozok terápiás keretek között, hogy végre leküzdjem azt a gondolatot, hogy a férfiak engem mindig elhagynak és végre legyen egy egészséges párkapcsolatom amiben nem rettegek az elhagyástól.
De nyugodtan hagyd el, hiszen az élet csak rólad szól! Az, hogy milyen traumákat okozol, hát oda se neki! Végülis, mindenkinek szar az apja nem? Légy te is szar apa!
Több mint egy éve könyörgök exemnek, hogy többet láthassam, mint 2×2 órát hétközben, mert azt látom, hogy csak traumát okozok a fiamnak, hogy olyan rövid ideig vagyok vele. Ez megy több mint egy éve. Mindent megpróbáltam. Bíróságon keresztüli akarat érvényesítésnek meg máshol lesz meg a hátulütője.
Egyebkent apa nélkül nőttem fel, majd mikor már dolgoztam akkor jöttem össze újra édesapámmal. Segitettem neki házat venni, teljesen jó volt a kapcsolatunk amíg el nem hunyt. Annyi, hogy tisztelettel áltam hozzá.
Tudom, hogy benne van a pakliban, hogy örökre elveszítem a fiam, de én úgy fogom fel, hogy valszeg két embert mentettem meg valszeg. Exem öngyi lett volna ha nem vagyok vele az első pár évben.
sok traumád van neked is, és lehet ezért kötöttél ki olyan mellett aki szintén traumás.
Lehet fájni fog amit irok, de engedd el a látogatását, ahogy irod nem okoz örömet a rövid látogatás..
Próbáld meg mikor már nagyobb lesz, mikor megérti majd, mi folyik körülötte, és miért akkor látogatni
Valószinűleg ilyen a sors, sajnálom, hogy ilyen életed van..
milyen életed lenne, ha nem választottad volna azt a nőt akit választottál?
milyen életed lenne, ha most nem lenne az amiben most vagy?
Én nem tudom de az ex feleségem igen két és fél éve hagyott el minket egy pénzes anyuci kedvencéért.
Azóta egyszer találkoztak a fiam esküvőjén de nem különösen hatota meg a viszontlátás.
Teljesen kifordult magából már nem az a családját szerető édesanya aki mindig is szerette a gyerekeit.
Nem tudom miért hagyott el minket ha kicsit döcögősen is de mindig mindent megoldottunk.
Mindig együtt voltunk ünnepekkor mint egy normális család.
Én azt hittem,hogy megpróbál a gyerekeivel megbékélni közelebb kerülni hozzájuk de nem tesz semmit azért,hogy így legyen.
Nem gondoltam volna,hogy egy anya eldobja a gyerekeit egy másik pasiért,de tévedtem.
Igaz a gyerekek is haragszanak rá de a megbékélés útján neki kellene megtenni az lépéseket.
Nem vezetett félre,önként mentél bele.
A kapcsolattartás akadályoztatásáért menj a gyámügyhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!