Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve mentünk külön az édesanyával. Félrevezetett, hogy védekezik, így kerültem ebbe a helyzetbe. Elmúlt pár évben mindent félretettem a fiamért, de nem látom már értelmét. Milyen új életet kezdeni és hátrahagyni a gyerekeket?
#11: Nem igaz, hogy nem láthatja a gyerekeit!
A bíróság ilyesmit nem enged!!!
Anyagi része nem probléma,havi 134 ezret fizetek. Jelenleg nem aludhat nálam, nem emgedi meg, sajnos rossz kozosmegeggyezest csinaltunk.
Arra lennék kiváncsi, hogy aki ujra kezdte annak milyen volt?
Úgy tudom én, de javítson ki valaki ha tévedek, hogy három éves kortól viheted a gyereked ide-oda úgy, hogy szólsz előtte az exnek!
Most ha kisebb, logikus, hogy nem állhat veled az anya nélkül, de két évet nem lehet kibírni? Inkább leszarni kell? Más ember külföldön dolgozik és alig várja, hogy lássa a gyermekeit! Mindegy mennyi időre és hol, akkor se enged az órákból, vagy a két hetente látogatásból, együtt töltött időből még egy tapodtat se!!!
Neked nem kell a gyerek, nem szereted és kész, undormany vagy és ne félj vissza fogod kapni! :)
Örömmel látom, hogy nagyrészt normális válaszokat kaptál és egyetértek az előttem szólókkal
N
Mikor együtt éltünk se foglalkozott az édesanya a fiával. Hiába rágtam, nem vitte ki az udvarra a babát, inkább egésznap bent üllt, telefonozott. Most is rám hárul szinte minden. Bármikor baj van, megyek viszem orvoshoz a gyereket, vagy beugrok segitek. Cserébe fél, ha minőségi időt töltök a gyerekkel, akkor elveszíti. Fele ennyi energiával normális apa lehetnék egy hozzám való párral.
Valakinek van tapasztalata új élet kezdéssel hasonló helyzetből?
Egyébként köszi, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!