Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet jól megélni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól megélni azt, hogy másodjára sem sikerült a házasságom?

Figyelt kérdés

Nem régóta vagyunk egy pár,és vállalom hogy hibát hibára halmoztunk mindketten.

Persze az elején minden csodaszép volt,de valami rettenetesen elromlott és csak egyre rosszabb.

Ami még neheziti a dolgot hogy még albérletben lakunk és hiába mondom hogy szeretném ha válnánk mindig itt marad.

Sajnos én sehova sem tudok menni,csak itt maradni a gyerekekkel.

Ami szörnyen nehéz lesz,mert a közös még nincs 2 éves kvázi biztos az éhhalál,de már semmi sem érdekel csak az hogy ennek vége legyen.(egyébként dolgozom,és bölcsis már)

Nagyon hosszú ideje próbálkoztam,mert úgy érzem mi nem tudjuk megoldani a gondjainkat,terápiáról hallani sem akar.

Nyilván egykor a mindenem volt,de be kell látnom hogy nem vagyunk egy szinten.

Nulla probléma megoldás,nincs kommunikáció-

A legnehezebben elviselhető dolog a féltékenysége,ami indikolatlan,de napi szinten vádaskodik.

A volt férjemmel 15 évig voltunk együtt,benne vagyok én is nyakig hogy megint nem sikerült,mellette pedig rettenetes kudarcként élem meg.

Viszont a gyerekeknek ez nem jó,teljesen rámennek,de nem tudom mit tegyek ha van egy ilyen cirkusz,ő x óra múlva bocsánatot kér,már nem tudok megbocsájtani mert 2 nap múlva újra negtörténik,hiába kérem hogy költözzön el nem teszi.

Teljesen mélyponton vagyok………

2023. aug. 20. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Külföldre három gyerekkel, egyedül? Hová? Miből?

A menekültválság és az ukrán háború miatt MINDENHOL lakhatási válság van éppen. Nemcsak hogy jó szakma kell, de hiányszakma is (pl Németországban orvos, ápoló) plusz egy komolyabb indulótőke.

Én most mondtam le a hollandiai migrációról, mert hiába tudok közepesen hollandul és tökéletesen angolul, találnék munkát seperc alatt, abból a fizuból a gettóban nem tudok bérelni egy kétszobás lakást úgy, hogy még etethessem is a gyerekeimet.

2023. aug. 20. 23:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Külföld nem opció,a két gyermek már nagyobb őket nem tudom rávenni,szóba került ez a dolog.
2023. aug. 21. 06:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Haramadjára természetesen nem szeretnék belefutni,sőt háromszor nem fogok férjhez menni.

Mint írtam már többször ajánlottam a terápiát,mert ebbe nyakig benne vagyok én is,valamit elrontottunk ketten.

Azt mondja ő nem fog dilodokihoz menni.

Amin korábban elsiklottam,az mára kb pokol lett.

Rettenetes dühkitörései vannak,amit után felvált a mártírkodás.

Amig odvarolt korábban párszor ezt láttam mikor az apjával élt,de mivel rózsaszín volt minden elsiklottam felette,plussz megmagyarázta hogy azért és azért mert az apja hülye.

Viszomt ahogy leirtam ebbe 50-50%-ban benne vagyunk mindketten,annyi külömbséggel hogy én hajlandó lennék lépni.

Sajnos ilyen bérek vannak egy édesanya számára ma Magyarországon,és ugye a gyerek miatt nem igazán ugrálhatok.

Mindenkinek köszönöm a segitő válaszokat,természetesen a válást beadom,nem látom értelmét már.

2023. aug. 21. 06:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Kemény vagy, es mikor adod be a válast?

Mert ha nem tudtok kijönni anyagilag mindenkepp a családsegítőt kell megkerjetek, hatha van vmilyen opció

2023. aug. 21. 08:00
 15/16 anonim ***** válasza:

11 jó hogy leirtad mindezt. Pont olyan példát hoztál alapul ami engem is erint.

Mondjuk nekem csak 1 fiam van, es tudom milyen Hollandiába a lakashelyzet mert ott éltünk. Viszont ha gyereked van szerintem jobban segít a "gementee" legalábbis úgy tudom .

2023. aug. 21. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
24%
A sogornôm 3 x hàtasodott! Most 4 x -re is akar ujbòl. Egyszerûen nem idegeskedik, most megôzvegyûlt és hamar lett egy màsik férfi akihez hozzà akar menni ujra. Neked is ezt krlle tenned! Idegesit a pàrod, akkor szabadulj meg tôle, vàljàl el. Lesz helyette màsik, de harmadszorra keres egy tehetôsebbet, aki sokat dilgozik és nem idegesit!
2023. aug. 21. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!