Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól megélni azt, hogy másodjára sem sikerült a házasságom?
Nem régóta vagyunk egy pár,és vállalom hogy hibát hibára halmoztunk mindketten.
Persze az elején minden csodaszép volt,de valami rettenetesen elromlott és csak egyre rosszabb.
Ami még neheziti a dolgot hogy még albérletben lakunk és hiába mondom hogy szeretném ha válnánk mindig itt marad.
Sajnos én sehova sem tudok menni,csak itt maradni a gyerekekkel.
Ami szörnyen nehéz lesz,mert a közös még nincs 2 éves kvázi biztos az éhhalál,de már semmi sem érdekel csak az hogy ennek vége legyen.(egyébként dolgozom,és bölcsis már)
Nagyon hosszú ideje próbálkoztam,mert úgy érzem mi nem tudjuk megoldani a gondjainkat,terápiáról hallani sem akar.
Nyilván egykor a mindenem volt,de be kell látnom hogy nem vagyunk egy szinten.
Nulla probléma megoldás,nincs kommunikáció-
A legnehezebben elviselhető dolog a féltékenysége,ami indikolatlan,de napi szinten vádaskodik.
A volt férjemmel 15 évig voltunk együtt,benne vagyok én is nyakig hogy megint nem sikerült,mellette pedig rettenetes kudarcként élem meg.
Viszont a gyerekeknek ez nem jó,teljesen rámennek,de nem tudom mit tegyek ha van egy ilyen cirkusz,ő x óra múlva bocsánatot kér,már nem tudok megbocsájtani mert 2 nap múlva újra negtörténik,hiába kérem hogy költözzön el nem teszi.
Teljesen mélyponton vagyok………
Potyogtatod a gyerekeket két ferfitol két külön gyerek...mind miért csinálod ezt?
Hm?
Es mennyi gyerektartast fizet 2re?
Mennyi a fizud hogy nem jönnel ki egyedül
Gyerektartás 60.000-(gyerekenként 30.000)
A fizetésem nonszensz-78000 ft
Részmunkaidőben dolgozom GYES mellett.(48000+25.000)
De eleve 90.000+rezsi az albérlet.
Most keresek kiegészitésnek valamit,valahogy talpra állok,de nem egyszerű mert éjjel-nappal nem mehetek mert gondolnom kell hogyan oldom meg a bölcsit.
Szülői segitség nincs,nem anyagilag sehogy sem.
A gyerekem elkezdte a bölcsit eddig túl sokat nem járt mert folyton beteg volt.
Ezt lekoordinálni se volt egyszerű,hogy meg tudjam oldani.
Ez így tényleg nagyon nehéz, tényleg csak túlélni lehet.
A válást te is beadhatod, viszont így hogy együtt laktok az lehet csak mégjobban mérgezné a helyzetet. Egyetlen hogy amég nem lesz valami tartalékod vele maradsz, és megpróbálod minimálisra csökkenteni a kommunikációt. Semmire nem mutat hajlandóságot? Se a javításra, se a válásra?
Az viszont nem hülyeség hogy menj csak te pszichológushoz -próbálj meg a családsegítőnél ingyenest kérni- mert valami oka van hogy kétszer is így belefutottál.Gondolom nem szeretnéd harmadjára is.
Tényleg csak annyit tudok mondani hogy kitartást, nem tart minden szar örökké!
En külföldre mennék de nem tudom ha tudod a nyelvet.
Mert itt ez borzasztó.
Nem értem hogy tudtok megélni.
Akkor már inkább gyari munka. Azzal normális fizut kapnal a kicsire pedig addig vigyazzon az apa ha te epp dolgozol es mar nincs bölcsi.
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!