Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor tekinthető egy házaspár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor tekinthető egy házaspár elváltnak?

Figyelt kérdés
A békítő tárgyalás után már elváltnak tekinthetőek? Vannak gyerekek, így szükség van még ezen felül tárgyalásra.
2023. aug. 17. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha bizonyíthatóan nincs érzelmi, vagy szexuális, vagy gazdasági közösség.Az utobbit ezért szokták " lepapírozni" már a papírok beadásakor vagy már előtte.A másik kettőt ritkán lehet bizonyítani, bár az sem lehetetlen, főleg ha elismeri mindkettő.
2023. aug. 17. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bár az utolsó nullára lett pontozva, nem ír hülyeséget! Saját példa:

Exem április 5.-én elköltözött. Rá egy hétre mentünk az ügyvédhez, (közös megegyezés, ő, mint felperes) de nekiállt szórakozni, meg kepeszteni hogy fogadjam vissza (anyóstól tudtam meg, hogy csak manipulálni akart a válással, de elbacta). Május elején mentem vissza az ügyvédhez megírni az új beadványt, de azon is az április ötödikei “életközösség megszűnése” volt.

Vagyonmegosztásnál prezentálta, hogy van több mint hatmillió tartozásUNK, ami házasság alatt termelődött. Ez a jómadár felvett minden személyi kölcsönt amit tudott, hitelre vett tv-t, számítógépet, telefont. Mindezt még az előtt, hogy én beadtam volna a válópert, de április 5 után.

Mivel a beadványon ez a dátum szerepelt és én tudtam bizonyítani, hogy ő akkor elköltözött (üzenetek, e-mailek, tanúk) a bíró kijelentette, hogy ez a tartozás már nem számít közös vagyonnak, mivel az életközösség megszűnésével a vagyonközösség is megszűnt.

2023. aug. 18. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt jó tudni. Csak akkor meg minek húzzák sokszor évekig? Az enyém pl mingyárt 2 éve tart, már mással élek, egyértelmű hogy eszem ágában sincs békülni.

De nálunk is minden papíron az elköltözés dátuma szerepel.

2023. aug. 19. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
A vagyoni per, hát az évek.Ismerek olyat akinek 5 év volt.
2023. aug. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!