Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaspar akinek a Covid alatt/miatt ment tonkre a kapcsolata es valnak?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyet? Mi volt a gond?2020. júl. 1. 14:18
1/5 Dr.med.habil. Genya válasza:
Szerintem akiknek ilyen "badarság" miatt ment tönkre, az már rég rossz volt.
2/5 anonim válasza:
Ne reménykedj. Nálunk semmi nem úgy működik ahogy az átlagnál. Nálunk nagyon jót tett ez a kis leállás. Nem is tudom hány éve nem volt már egyhuzamba ennyi idő kettesben,ill. az összes kölök mint most a vírus mellett. Igaz én toltam a virusos dolgot, de állandóan körülöttem kavart/kavartak.
Rájöttem van amikor meg kell állni,megpihenni bármennyire is azt tolják sokan, hogy pörögni kell.
3/5 anonim válasza:
2+Mindig mondtam, poénkodva, még a vírus kezdetekor: jó lesz ez az idő arra, hogy megismerd a férjedet, és a gyermekeidet, mert hogy többszörös nyaralási időt töltöttek együtt az emberek. És valóban, nagyon nagyon jó volt, és az ember rájött, hogy mennyire elsiklott sokszor dolgok felett, mert nem volt ideje, vagy mert ki volt merülve..
4/5 anonim válasza:
Nálunk az ég világon semmi változást nem hozott ez az időszak, ugyanannyira jól kijövünk azóta is, mint előtte.
5/5 anonim válasza:
Mi annyira veszekedtünk áprilisban, hogy szét is költöztünk... De eleve rossz volt a hàzasság, viszont mivel dolgoztunk, este meg pihentünk így elvoltunk addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!