Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha olyan házastársak válnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan házastársak válnak el, vagy tönkremegy a kapcsolatuk, ahol van gyerek, az valószínű, hogy a gyerek miatt van?

Figyelt kérdés

Most az utóbbi hetekben, hónapokban például Tóth Gabiék, Kucsera Gáborék és Radics Gigiék is elváltak, és mindegyik családban vannak gyerekek.

Meg egyébként nem csak ez, hanem az interneten is mostanában "feldob" ilyen posztokat, ahol feszt az van, hogy a gyerek miatt mennek tönkre a házasságok.

2023. aug. 10. 18:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

20 a ferjem nagyon akart gyereket megis magamrahagyott mindennel , o a sajat dolgaival volt elfoglalva.

Tehat a kulcs hogx van együttműködés vagy nincs.

Ha előtte van hogy figyelnek egymasra stb a parok akkor a gyerek után is lesz stb.

Ezt saját káromon tanultam meg sajnos

2023. aug. 11. 10:16
 22/27 A kérdező kommentje:

Pontosan ezaz, sajnos a férfiak 99%-a még mindig abban a hitben él, hogy a NŐ dolga a gyereknevelés, neki pedig csak elég az, ha dolgozik, hazamegy, aztán hupp a gép elé játszani.

Rengeteg kapcsolat hiszi azt, hogy ők miiilyen jó párosok, aztán a gyerek születése után derül ki, hogy basszus, mégsem.

Valójában az együttműködés hiánya itt a bűnbak, hiszen ahogy mondjátok, a nő kínlódik még mindig a nap 24 órájában a gyerekkel, és egy kezemen nem tudnám megszámolni, hány igazi, segítőkész, gondoskodó apuka van, aki nem a fejhallgatón keresztül dumál a játszóhaverjainak este a játék közben.

2023. aug. 11. 12:03
 23/27 anonim ***** válasza:
22 igy van 💯%
2023. aug. 11. 13:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor sztem megvan a válasz is hogy majd te mire figyelj..
2023. aug. 11. 13:04
 25/27 A kérdező kommentje:

Jaja :D

2023. aug. 11. 13:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Soha nincs ilyen, hogy valaki valaki miatt válnak.Se anyós, se szerető, se gyerek,se haverok stb. A két ember döntése hogyan működnek együtt!.
2023. aug. 16. 17:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyerekeim miatt, jobbanmondva az ő érdekükben váltam el.

Ugyanazt a hibát követtem el, mint az anyám, aki büszkén szenved 45 éve a pocsék házasságukban, megnyomorítva 4gyereket.

Nem akartam ezt továbbadni.

2023. aug. 21. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!