Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig fog ez fájni? Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog ez fájni? Vajon leszek-e mèg újra boldog?

Figyelt kérdés

13,5 éve vagyunk házasok. 3 gyermekünk van. Nem volt sose zökkenőmentes, de mindig megoldottuk. Sajnos az alkohol és a haverjai mindig közbeszóltak a boldogságba. De én mindig kitartottam mellette, reméltem, hogy rájön, hogy mi vagyunk a fontosabbak neki. Felajánlottam, hogy segítek addiktologiara menni, névtelen csoportban stb

A gyerkoceink 12,10 és 7 evesek. Mostanában, kb 3 hete nagyon sokszor eljárt. Szívemet,lelkemet beleadtam, kértem, hogy ne járjon el 7bol 7napot a kocsmába, csak 3-4et maximum.

Tegnapi nap kibokte, hogy nem szerelmes, válni akar. Nem kellek neki. Most sincs már itthon.

Annyira fáj, az a sok eldobott év, sose jön már vissza. Mindenem oda, az egesz eletem.

Nem tudom, miért érdemeltem ezt. Mindig kitartottam mellette, mindig segítettem neki. Nem hiszem el, hogy az alkohol, a kocsma fontosabb mint a családja, a gyerekei. Nagyon fáj. Nagyon.

2023. aug. 6. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos csak a fájdalom részével tudok együtt érezni. Minket is elhagyott a férjem. Nálunk "csak" egy gyerek van, ő is már 11 éves. Az én férjem egy nála 20 évvel fiatalabb nőért dobbant. Visszamegy az anyjához, akivel világ életében rosszban volt, folyton veszekedtek, az anyja többször ki is rakta. 18 éve! ismertük egymást, 11 éve vagyunk házasok. Megismerte, megszerette, vagyis ő most ezt hiszi. Én senkit sem tudnék annyira szeretni, hogy a gyerekem elhagyjam érte. Soha. De neki most áll a dákó, középkorú, amúgy jóképű, jól tartja magát. Hát reméljük neki megérte. Én is úgy érzem, hogy a világ súlya omlik rám, érzem, hogy csúnyán össze fogok omolni és én sem tudom, mikor és hogyan lehet ebből kijutni.
2023. aug. 8. 06:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne bánkódj( tudom könnyű mondani), örülj, hogy megszabadultál egy alkoholistától.Már csak rosszabb lett volns.Olyan pedig nincs, hogy valaki valakiért megváltozik tartósan.
2023. aug. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!