Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog ez fájni? Vajon leszek-e mèg újra boldog?
13,5 éve vagyunk házasok. 3 gyermekünk van. Nem volt sose zökkenőmentes, de mindig megoldottuk. Sajnos az alkohol és a haverjai mindig közbeszóltak a boldogságba. De én mindig kitartottam mellette, reméltem, hogy rájön, hogy mi vagyunk a fontosabbak neki. Felajánlottam, hogy segítek addiktologiara menni, névtelen csoportban stb
A gyerkoceink 12,10 és 7 evesek. Mostanában, kb 3 hete nagyon sokszor eljárt. Szívemet,lelkemet beleadtam, kértem, hogy ne járjon el 7bol 7napot a kocsmába, csak 3-4et maximum.
Tegnapi nap kibokte, hogy nem szerelmes, válni akar. Nem kellek neki. Most sincs már itthon.
Annyira fáj, az a sok eldobott év, sose jön már vissza. Mindenem oda, az egesz eletem.
Nem tudom, miért érdemeltem ezt. Mindig kitartottam mellette, mindig segítettem neki. Nem hiszem el, hogy az alkohol, a kocsma fontosabb mint a családja, a gyerekei. Nagyon fáj. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!