Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás/szakítás után is egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/szakítás után is egy családnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk a volt pároddal/exházastársaddal született közös gyereketek de elváltatok/szakítottatok ti továbbra is egy családként tekintetek egymásra?

Minap olvastam egy cikket ahol egy ismert celebpár elvált és úgy nyilatkoztak ,hogy "bármi is történt mi egy család vagyunk".

Ez addig lehet működőképes is amíg egyiküknek sincsen új szerelem az életében, utána mégis ,hogy lennének egy család? Akkor miért válnak el ha egy családnak érzik magukat akik összetartoznak?

Az más ,hogy egy gyerek összeköti őket mivel a szülei örökre ők maradnak, de én inkább válás után úgy gondolom ,hogy szülőkapcsolat van köztük mintsem továbbra is családikötelék.

Aki volt hasonló helyzetben nálatok mi a felállás?

2023. júl. 26. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10: nalunk o meg mindig csaladtagnak erzi magat, es sajnos a ferjem csaladjaban ugy is kezelik. Legutobb meghivta a sogorom az o eskuvojukre, ott paradeztunk egy asztalnal, szurrealis volt. Jott az uj parja is akit 3 honap kapcsolat utan a ferjem fia mar neveloapanak hiv. Legutobb abba szolt bele, hogy a sogornommel osszevesztem, es o kesztetest erzett arra, hogy velemenyt nyilvanitson, holott senki nem kerdezte. Anyosomek meg csodalkoznak, a ferjem miert nem mond el nekik mindent az eletunkrol es miert nem jarunk surun. Ezert. En vagyok a jelenlegi felesege a ferjemnek. Ha elvalnank, nem jopofiznek az exferjem csaladjaval. De nem vagyunk egyformak, van akinek belefer.
2023. okt. 30. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11/Az esküvői sztorit leszámítva nálunk ugyan ez a hejzet.

Tudod az a baj hogy mi nem fogunk soha a férjnek családjához tartozni.Jó esetben csak egy tárgynak néznek minket.Az meg néha kell az ő fiúknak játszani.Meg mi vagyunk a házvezetô nő.Mert a cseléd is jól jön.Aztán azt sem felejtsük ell hogy nem árt ha jó állásod van hogy vaskos fizetéséd legyen.Ugyanis az ő pénze az exéjé mert neki van gyereke tőle. Mondjuk én már rég túl vagyok azon hogy a családhoz szeretnék tartozni.Amennyibe vesznek minket én is ezt honorálom.

2023. okt. 30. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!