Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebben a fájdalmas helyzetben?
De te azt mégis hogy gondolod, hogy kérdés nélkül, anélkül hogy ezt a barátnőddel megbeszélnéd, csak ott hagyod őt a KÖZÖS gyereketekkel, aki mindkettőtök felelőssége??
Miért gondolod természetesnek, hogy te ezt megengedheted magadnak??
"Parom fél, hogy összeomlik és nem tudja hogy latja el a gyereket meg mit mond neki, ha engem keres."
És ez téged nem aggaszt? A gyereked jóléte?
Elképesztően undorító egy "apa" vagy te..
"Úgy érzem hogy nincs meg bennem az az érzés, ami kellene."
Ha arra a nagy, őrjítő szerelemre gondolsz, az pár év alatt szükségképpen elmúlik. Ha így gondolkodsz, akkor szükségképpen válás/szakítás lesz minden kapcsolatod vége néhány év alatt.
A párterápia lehet eredményes, elsősorban akkor, ha mindketten őszintén meg akarjátok javítani a kapcsolatot.
Sztem menj, de tudasd vele hogy a penzed felet a gyerekednek utalod.
Azert gondolom nem akarod szarba hagyni ?
Az lenne a normális ha finanszíroznad neki a gyerek nevelést ugy egyben, hisz gxerek mellett dolgozni is egyes helyzetekben szinte lehetetlen segítség nélkül.
Tehat biztositsd a megelhetesuket , es koltozz el, ez mellett elheted az életed, de ne feledd a gyerek fele felelősséggel tarozol, es az anya fele is amig oviba nem adja
A kérdés az,hogy valóban Te is szeretnéd e helyrehozni a kapcsolatotokat,vagy csak sajnálatból maradtál a párod mellett.
Ha szeretnéd,akkor adj bele mindent,beszélgessetek őszintén,nagyon sokat,hogy ki mit szeretne,ki mit vár a másiktól a jövőben.Sok idő lesz és keményen kell dolgozni érte,de ha mindketten szeretnétek akkor rendbe tudjátok hozni.
Szia,
Itt mindkét oldalról vérzik a téma.
Egyrészt mindenkivel elfog múlni a szerelem benned. De lehet nem jó embert választottál magad mellé. Benne van...
A pároddal is vannak gondok. Mi az, hogy nem ezt vállaltad? Gyerek van stb. Tipikus esete, amikor azt gondolja lett egy gyerek, ő most már magához láncolt.
Én nő vagyok. Ha valakivel gyereket vállalok, tudatában vagyok annak, hogy lehet egyszer a házasság véget ér és egyedül kell nevelnem tovább. Nyilván az apának be kell szállni, hiszen a gyereke. De ne kínlódjak már egy szar kapcsolatban, csak mert közös gyerek.
Gondold át tiszta fejjel az egészet. Mi szól mellette és mi ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!