Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság azért is van több válás, mert azt könnyebb útnak látják, és kényelmebb sokszor, mint megoldani a problémákat? Ki hogy látja?
Igen ez így van saját tapasztalatból tudom.
A volt feleségem is ezt tette két éve,hogy elment tavaly váltunk el és még a mai napig sem tudom,hogy mi volt a problémája velem.
Most állítólag boldog mindene megvan az igaz,hogy annyi mindent nem tudtam megadni neki mint a mostani pasija. Úgy Látszik neki ez kellet.
És már nem érdekli senki a gyerekeivel sem igazán beszél igaz ők is elfordultak tőle.
Lehet,hogy kevesebb a válás de szerintem több a boldogtalan házasság.
Ennek az oka egyszerű ott a hitel amit fizetni kell mert a mai világban nem egyszerű megoldani a lakhatást.
A válások java részt ott történik ahol már "kirepültek a gyerekek" ő is ezt mondta.
De ez nem azt jelenti,hogy tönkre kell tenni egy család életét.
És nem biztos,hogy az új szerelem is örökké fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!