Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem hitelt hitelre halmozott, hallom, hogy nehézségekkel küzd, inkább a gyerektartást sem kérem tőle. Normális, hogy rosszul érzem magam amiatt, hogy teljesen ellehetetlenült anyagilag és lelkiismeretfurdalásom van, mert megléptem a válást?
Igyekeztem a válásnál empatikus, korrekt lenni, a közös házunkat is teljes egészében meghagytam neki.
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de nem mindegy már csak a közös gyerekeink miatt sem, hogy mi történik a volt férjemmel.
De azt sem tehetem, hogy én húzzam ki anyagilag a helyzetből amibe saját magát hozta...
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna, kezet is foghatnánk. Mi tavaly váltunk, én a kisfiammal albiba költöztem, ő pedig maradt a lakásomban (mivel annak idején kapott 50% tulajdonjogot), vagyis, tulajdonképpen a szüleim lakásában. Én most küszködöm, mert szarul keresek, fel is mondtam, mivel szükségem van egy jobban fizető állásra, hogy fenn tudjam tartani magunkat. Ha itt a környéken nem találok, akkor pedig költözünk máshova.
Tipikus bántalmazó kapcsolat volt, a lakást egyelőre eladni nem tudom, mert az önerőhöz még nem tudnék hitelt igényelni.
Úgyhogy, sokan engem is baleknak tartanak. De inkább így légyen, és fokozatosan szüntessem meg, vagy varrjam el az utolsó szálat is, minthogy tragédia/balhé legyen.
Egyébként vissza már nem us akarnék költözni, annyi szar emlék köt oda. Ki kell várnom, míg hitelképes nem leszek, a mostani munkaszerződésem eleve nem tenné ezt lehetővé.
De miért is bizonygatom ezt bárkinek is?😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!