Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben követelőzhet a feleség?
Figyelt kérdés
Párom most fog elválni a feleségétől. Nem írtak házassági szerződést. Felvették a babavárót, ebből épült a párom lakrésze, meg minden, ami itt van a házban, de ugye gyerek nem született. Párom fogja egyedül fizetni a hitelt. Közös megegyezéssel szeretnének válni, ebben az esetben követelőzhet a volt feleség?2023. júl. 16. 21:54
11/16 A kérdező kommentje:
Az nem probléma, hogy nem akar gyereket. Én sem akarok.
2023. júl. 17. 10:34
12/16 anonim válasza:
Akkor egész tiszta a helyzet. Meg kell egyezni a nővel hogy lemond a hitelről és a lakrészről is. Ezt rögzíteni kell írásban ügyvéd előtt, amit ti fizessetek, mert az ügyvéd mindig azt képviseli aki fizet.
Csak azt nem értem hogy miért kellett ehhez babaváró? Pár éve még tök olcsó piaci kölcsönök voltak. Így a büntetőkamattal drágább lesz mintha annó fix kamatozású piaci kölcsönt igényelt volna.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Ezt a részét sajnos én sem értem, hogy miért pont babaváró kellett ehhez.
2023. júl. 17. 11:45
14/16 anonim válasza:
#11 Nem hát.Az a probléma, hogy képes volt megházasodni azért, hogy felvehessen egy kedvezményes hitelt, ami BABÁT VÁLLALÓ házastársaknak van.Ez a probléma.
A pasid egy számító, szemét, buta paraszt.Erre jól rá fog fizetni, meg is érdemli.
15/16 anonim válasza:
Annira kicsinyes számító a pasid, hogy még a végén köt egy drága biztosítást a házra,és felgyújtja.
16/16 anonim válasza:
#15 Azt jól tenné, a biztosító nem szeret fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!