Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszabhatja a volt feleség a volt férjnek, hogy kikkel találkozhatnak a gyerekeik apás hétvégén?
Üdv, a konkrét kérdés az lenne, hogy az apás hétvégékre lehet-e olyan kikötése a nőnek, hogy az új barátnő nem lehet ott a gyerekkel való közös programokon vagy egyes családtagok a férfi részéről?
Magyarán csak az apuka és a gyerekei.
Ügyvédi papírba bele lehet foglalni?
ÉS ki ellenőrizné? senki!
Max olyat lehet megszabni de azt is elutasíthatják, hogy pl. a családsegítőnél találkozzon a gyerek az apjával.
Nem szabható meg
Csaladsegitonel felugyelt kapcsolattartas ítélet esetén, ahhoz apukanak bántalmazták kell lennie
Oda viszi ahova akarja, azzal akivel akarja
Ilyen nincs. Amíg nem veszélyezteti a gyereket oda viszi és avval akivel akarja.
De Te a féltékeny ex feleség vagy vagy az új nő? Esetleg a ex férj?
N 30
Egyáltalán nem szabható meg. Olyan van, hogy az anya lakóhelyén láthatja apuka a gyermeket (ha nagyon kicsi még). Illetve van a felügyelt kapcsolattartás, amikor csak az találkozhat a gyerekkel aki a határozatban szerepel.
Az én párom exfelesége is azt mondta, hogy nem hozhatja el láthatásra a gyereket ha én ott vagyok! Minden ok nélkül, ráadásul gyerekekkel foglalkozom és ha jelentkeztem volna az állásra még a gyerekük óvónője is lehettem volna...
Nem, szép is lenne.Sekni nem korlátozhat egy másik embert( ha bűnőző az más). A másik félnek ugyanúgy a gyereke.A másik, hogy így senki nem tudna reálisan új életet, párkapcsolatot kialakítani.
Mondjuk az ilyen nőtől jobb is ,ha elvált.Mi lehetett mikor a felesége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!