Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha a lelkiismeretfurdalás a volt férjem miatt, mert elváltam tőle?
Próbáltam évekig menteni a házasságot, mikor bejelentettem, hogy válni szeretnék helyeselt.
Azóta új párkapcsolatban élek, boldog vagyok, tisztelnek, szeretnek és mégis eszembe szokott jutni, hogy mi lehet a volt férjemmel, sajnálom és féltem őt. Vannak közös gyermekeink.
Azt nem értem, ha időnként beszéltek telefonon, akkor miért nem tudod, mi van vele. Kérdezd meg, érdeklődj.
Annak meg, hogy lelkiismeret furdalásod van és aggódsz miatta két oka lehet. Az egyik, hogy te is érzed belül, hogy legalább annyira hibás vagy, mint ő. A másik, hogy legbelül még őt szereted. Ez a valószínűbb. Persze most azt érzed, mint férfi nem vonz, mert van egy másik, aki eltereli a figyelmedet, és egyszerűbb magaddal is elhitetni, hogy a volt férjed már nem vonz férfikén. Dehogynem, pszichológiát végeztem, tudom, hogy megy ez, ezt próbálod elhitetni magaddal. Közben itt is azt írtad, hogy #szerelem. Nem tudom, mikor váltál el, de te még a volt férjed szereted. Elmondásod alapján ő meg egyedül van, így én a helyedben tennék egy próbát, hátha helyre lehet hozni. Vagy átgondolnám a helyedben, hogy kit szeretek valójában, a volt férjem vagy a mostani párom. De leírásod alapján az utóbbi egy pótlék, aki megadja azt, amit a volt férjed nem tudott, de szeretni még a férjed szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!