Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás utáni sikeres újrakezdésekről tudnátok írni?
Nekem nagyon is hamar, pár hónappal azután hogy elhagytam a férjem, tulajdonképpen még el se kezdődött a válóper.
De az illető egy nagyon régi ismerősöm, régebben haverom volt, akibe nagyon sokáig, talán mindig is reménytelenül szerelmes voltam.
Ő is pont akkor vált, gond nélkül elfogadta a helyzetemet, és a még egész kicsi gyerekemet.
Velem gyerekkel már csak olyan férfiak lettek volna nyitottak kapcsolatra, hogy az elkeserítő...
De tudok ellenpéldát, van, akinek egy súlyosan problémás, akkor 3 éves kislánnyal sikerült találnia egy vele egykorú, gyerektelen, helyes és amennyire meg tudom ítélni, normális férfit.
Én a szétválás után évegig még csak nem is ismerkedtem. Utána is sokáig csak szexkapcsolataim voltak 10-15évvel fiatalabb srácokkal.
Aztán mikor kitomboltam magam derült égből villámcsapásként érkezett a párom, akivel már 2 éve boldogok vagyunk, imádja a gyerekemet is, minden szuper 🥰
Utolsó: kár, hogy én nem férfi vagyok, pedig ugy lehet egyutt tudnék erezni veled.. :D
Ha vkinek nincs gyere, a masiknak meg igen, a kulonbozo elethelyzet miatt nehezen szokott mukodni a dolog.. persze vannak kivetelek, de a szemelyes tapasztalataim nem ezt mutatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!