Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje megromlott kapcsolat esetén hol volt az a pont ahol tudtad, hogy ez válás lesz?
Figyelt kérdés
Mi volt az ah utolsó csepp, az az utolsó vita amikor rádöbbentél, hogy nincs más hátra mibt válni.2023. máj. 5. 13:59
11/19 anonim válasza:
Amikor már tudtam, hogy esélytelen, hogy valaha az az ember legyen aki volt. Nem váltam, "csak" szakítás volt.
12/19 anonim válasza:
#11 s te semmit nem változtál az évek alatt?
13/19 anonim válasza:
12-es, abban az értelemben ahogy én használtam, abban az értelemben: nem. Sőt mégjobban megerősődtem pozitív értelemben.
14/19 anonim válasza:
12-es Még annyit: Van olyan amikor egy kapcsolatban az egyik pozitív szinten erősődik, és már nem lehet a másik embert felemelni, olyan erkölcsi romlásba kerül, ami esélytelenné teszi, hogy valaha visszakerüljön a minimum szintre, ahol egykor volt. Remélem így érthetőbb.
15/19 anonim válasza:
Miután eldöntöttem, hogy válok
16/19 anonim válasza:
7 év utàn szakítottam:
Amikor màr olyan a màsik mint egy lakótàrs. Amikor màr nem akarom megfogni a kezét. Amikor màr nem érdekelt milyen volt a melóba….
17/19 anonim válasza:
Amikor elment bevásárolni, és a cuccaira ráírta a nevét.. Szalámi, gyümölcs, kenyér, üdítő.. Stb. Azt mondta, van fizetésem, vegyem magamnak. Azt hozzá teszem, ő négyszer annyit keres, mint én.
18/19 anonim válasza:
17 es ez komoly 😳? Te jó ég, ennek még a haverja sem lennék nem h feleség.
19/19 anonim válasza:
17. vagyok, És van egy gyerekünk is. Neki mondjuk engedi :) csak azt sajnálom, hogy a kisgyerekem milyen példát lát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!