Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk. Válni fogunk, de nem tudom hogyan tovább. Hogyan lehet kijönni ebből a helyzetből?
Van egy 8 èves gyerekünk ès jelenleg várandós vagyok a második gyerekünkkel a 4. hónapban. Veszèlyeztetett terhes vagyok. Eddig az ő vállalkozásában segítettem. Más jövedelmem nincs ès a fèrjem kijelentette, hogy innentől kezdve egy fillèrt sem ad.
Hetek óta èjszakákat sírok vègig, de tegnap jött el az a pont, hogy belássam, nincs tovább. Elfogadhatatlan módon bánik velem, megszègyenít mindenki előtt, lehord mindennek, ordít velem. Gyakorlatilag az önbizalmam, önèrtèkelèsem egyenlő lett a nullával. Annyira megviselték ezek a helyzetek, hogy ilyenkor egèsz nap csak tehetetlenül tűröm a megalázása ès próbálom palástolni a gyermekünk előtt.
Ugyanakkor meg iszonyúan fèlek, hogy valami baja lesz a babáknak a pocakomban a sok idegeskedèstől.
Nem tudom mi tèvő legyek. Veszèlyeztetett terheskènt nem dolgozhatok, de terheskènt amúgy sem vennènek fel sehova, jövedelmem nincs, a szüleim nagyon messze laknak.
Kèt lakás van a nevemen, de a fèrhem a haszonèlvező. Az egyikben lakunk, a másikban albèrlők. A fèrjem nem akar elköltözni, pedig lenne hova.
A fejèbe vette, hogy tönkre tesz. Semmi nem èrdekli, nem lehet sehogy sem hatni rá.
Fogalmam sincs mit tegyek. Ilyen kiszolgáltatott helyzetben lenni nagyon rossz.
Azert birosag nem siklik el a teny elott, hogy te vagy az anya, ket lakas tulajdonlasat szabotalja el, es nem tarthatja maganal a gyerekeket, csak azert, mert haszonelvezokent keresztbe tud tenni.
Persze ido. De hogy joga nincs hozza, az egeszen biztos. Terrorizal.
Valóban terrorizál ès mikor a lelkembe gázol a sèrtegetèseivel, akkor ez neki egyfajta kielègülès, ilyenkor jól èrzi magát.
Azt nem írtam mèg, hogy a gyermekünk nevèn is van egy lakás, amit a születèse után vettünk neki, de itt is haszonèlvező. Ő úgy gondolja, hogy a haszonèlvezetekkel be van biztosítva ès ki tud semmizni.
Amit lètrehoztunk a hosszú èvek alatt, azt együtt hoztuk lètre, de most mègis itt állok üres zsebbel.
Kedves 8-as!
Mivel nem ismersz minden körülményt, ezèrt kèrlek mellőzd az ehhez hasonló kommenteket.
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!