Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bíróságon hogyan lehet bebizonyítani hogy apuka eddig se foglalkozott semmit a gyerekkel?
Hogyan????
Ha csak nem vagy alkesz, vagy full csóró, eleg ha ráhazudsz pár erőszakos dolgot a f*sz apára, és mar el is van tiltva
OFF: De ez engem is érdekelne. Jöhetne egy hasznos válasz. Nálam egy éve rabola el legálisan a gyermekemet a biológiai anyja, miközben ahogy írtad is, kérdező, se oviba nem vitte, se ki nem ment vele, és bent sem játszott vele, nem etette, stb. Mondhatni egyedül neveltem három és fél éves koráig. De persze már most hazudik a bíróságon pedig még ez szóba se jött.
A gyerek nem tud válaszolni, mert még baba volt.
Tanúknak mi értelme, az ő családja előadja, amit kizsarol belőlük a nő, az én családom meg az igazat, amit láttak belőle. Akkor ismét kinek hinnek, mi alapon?
Maga a rendszer rossz szerintem. Túl közvetett, sok a húzás és a tévedés. Traumatizálnak gyerekeket és felnőtteket azzal, hogy évekig tartanak ilyen ügyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!