Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondtátok meg a párotoknak hogy válni szeretnétek?
Röviden a történetünk. 16 êve vagyunk együtt, ebből 9 éve házasok. Van egy 8 éves gyerekünk is. A helyzet az, hogy már eltűnt minden szerelem, ami tudom átalakul, de hogy semmi érzelem nincs, semmi intimitás êvek óta. Mindent megpróbáltam, beszéltem vele normálisan kettesben, de semmi nem változik évek óta, mindig csak az ígérgetés megy.
Most ott tartunk, hogy lakótársak vagyunk csak. Nekem ez nem megy, hogy még 30 êvet így éljek le.
Igazából csak én jönnék ki a válásból rosszul, mert nem dolgozom, nincs fix jövedelmem, nincs ingatlan, semmi. Szóval nulláról kezdhetném egy gyerekkel. De ez nem tarthat össze. Ki hogy élte meg? Milyen volt újrakezdeni? Mit szólt a partneretek a váláshoz?
Igy nehéz a válás,de te megprobáltál beszélni vele.
Nekem ez nem sikerült egyszerüen össze pakolt és elment hiába kérdeztem miért nem kaptam választ.
Váláskor mindenről lemondot ugy gondolja az új pasija mindent megad neki és mi lessz ha véget ér a nagy szerelem?
Azt tanácsolon ha a párod is akarja kérjetek segitséget és menjetek el párterápiára.
Az első az hogy anyagiakat kene rendezni. Otthoni munka nem opció? 4 órában? Anyagi segítség, családodból valaki nem tudna a gyerekre vigyázni? Nappali oktatási intézménybe jár?
Én is hasonló helyzetben vagyok, kisebb gyerekekkel, viszont van ingatlanom, abból némi bevétel, + tudnánk hova költözni, a családom támogat, stb... de így hogy 0 beveteled van elég nehéz. Kivéve ha a férjed jól keres es mellete támogatni is szeretne, amire elég keves az esely, persze ezt te tudhatod.
Ha jól értem, viaszamennél a szüleidhez és ők vigyáznának a gyerekre, amíg dolgozol?
És ha ők nem lesznek vagy lerobbannak? Miből fogod eltartani magatokat? Egyáltalán tudják, hogy te mit tervezel? Vállalják a beteg gyerek felügyeletét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!